کتاب خروجی غرب؛ همهی ما مهاجریم حتی اگر تمام عمر در یک خانه بمانیم
خواندن نظراتمعرفی کتاب خروجی غرب؛ همهی ما مهاجریم حتی اگر تمام عمر در یک خانه بمانیم
«خروجی غرب؛ همهی ما مهاجریم حتی اگر تمام عمر در یک خانه بمانیم» رمانی از محسن حمید، نویسنده پاکستانیالاصل امریکایی است که فراز و فرودهای عشق و دلبستگی آدمی را در یک بستر اجتماعی سرشار از جنگ داخلی، انواع خشونتها و درگیریهای قومی روایت میکند.این اثر که داستان مهاجرت و دوری از وطن و پناهندگی است که توانست حمید را برنده جایزه ۲۰۱۸ «لوسآنجلس تایمز» کند.
سعید و نادیا جوانانی متفاوتند. یکی مذهبی و دیگری نوگرا و آزاداندیش اما از قضا دلباخته هم میشوند اما خشونتهای دینی در شهر آنها (شهری بینام در خاورمیانه) وامیداردشان دست به سفری مخاطرهآمیز بزنند و برای رسیدن به یک زندگی صلح آمیز به غرب بگریزند. جایی امیدوارکننده با آیندهای هولناک.
حمید که متولد لاهور است بخشی از تحصیلات عالیه خود را در آمریکا گذراند. در کلاسهای آموزش نویسندگی تونی موریسون شرکت کرد و در کمپانیهای بزرگ مشغول به کار شد، اما پس از مدتی فکر نویسندگی او را بهتدریج از کاری که دوست نمیداشت، دور کرد.
حمید که ۴۶ سال دارد، پیشتر با رمان «خروجی غربی» نامزد جایزه منبوکر شده بود و توانسته بود جایزه ادبی نویسندگان آسیا -آمریکا را هم از آن خود کند.
بی نام
فرشتگان در منظومه الهیات آگوستین قدیسالیزابت کلاین
اقلیم داستانرضا صادقی شهپر
آنتولوژی شعر اجتماعی ایرانحافظ موسوی
جادوی قصه ها در هزار و یکشبمسعود میری
مواعظی درباره سفر پیدایشاریگن .
راز عمارت سرخای. ای. میلن
خاک آمریکاجنین کامینز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
داستان تاثیر گذاری بود، دوسش داشتم
به نظرم این کتاب به لحاظ محتوایی سطح پایینی دارد.