برای خرید و دانلود کتاب ظلمت آشکار نوشته ویلیام استایرن و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
«ظلمت آشکار؛ خاطرات افسردگی» نوشته ویلیام استاینر، نویسنده آمریکایی است که با رمان انتخاب سوفی به شهرت رسید. او در شصت و چند سالگی به افسردگی شدید مبتلا شد و ماهها از کار کناره گرفت.
او خاطراتش را از این دوران ملاتبار در این کتاب نوشته است کتابی که شهرت او را در سال های پایانی عمرش چندین برابر نمود.
کتاب با سفر استاینر به پاریس آغاز میشود، سفری که کمک زیادی به درمانش نمود.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۷۲ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۱۵,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۸۶/۰۲/۰۲ |
مشاهده همه نظرات (۸)ترجه ی افتضاحی داشت خیلی گنگ بود کلماتش
مسخره بود
نویسنده دوره ای از افسردگی شدید رو پشت سر گذاشته و توی این کتاب داره تجربیاتش و احساسات و احوالی که در اون دوره، بر او گذشته رو بیان میکنه. نکته مثبتش اینه که کتاب، بیان یک تجربهء زیسته است.
یه کتاب خیلی کوتاه در باب افسردگی. ویلیام استایرن در برههی زمانی خاصی از زندگیش با افسردگی دست و پنجه نرم کرده. توی این کتاب از شروع افسردگیش، علائمش، تجربیاتش و قدم به قدم تا خودکشی پیش رفتن و بعد
همان طور که دیگران گفتند کتاب در مورد شرح افسردگی نویسنده است.اگر جزییاتی هم هست در قالب جملات استعاری،نقل قولها و بسیار پرطمطراق بیان شده. نکته ای که من در آن بیشتر از همه دوست داشتم این بود که نگاه
کتابیه در مورد افسردگی. نویسنده تجربهی خودش در مواجهه با این بیماری رو نوشته. اول مقاومت میکنه در مورد قبول افسردگیش و اون رو دستکم میگرفته اما همین موضوع باعث میشه که کمکم کارش به بیمارستان بکشه
دوستش داشتم👌🏻👌🏻
دوس داشتنی