کتاب چراغ باهم بودن ما
مهرنوش صفاییانتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب چراغ باهم بودن ما
«چراغ با هم بودن ما» نام نوشتههایی درباره عشق و دوست داشتن از نویسنده معاصر، مهرنوش صفایی است. کتاب دو بخش دارد بخش اول درباره عشق و دوست داشتن و حد و حدود آن است و بخش دوم ضربالمثلها و سخنانی از بزرگان درباره این موضوع:
هیچ شده در یک رابطه احساس قربانی بودن کنید؟… احساس کنید بازنده شدهاید و شکست خوردهاید؟!… آنقدر بخشیدهاید و دریافت نکردهاید که به پوچی رسیدهاید؟! هیچ شده احساس کنید هر چه می گویید و میکنید، بیفایده است؟ شده احساس کنید همهٔ محبت و توجه و علاقهٔ شما نادیده گرفته میشود و مثل یک زبالهٔ بیارزش به زبالهدان زمان سپرده میشود؟… چند بار شده که وقتی صبح از خواب بلند میشوید از اینکه فردی در زندگی عاطفی شماست احساس خوبی نداشته باشید و شبها وقت خواب همهٔ خاطرات خوشی که از او مرور میکنید مربوط به گذشتههای دورتان باشد؟ شده هیچ حادثهٔ خوشحال کننده و هیچ موقعیتی چنگی به دلتان بزند را در زندگیتان احساس نکنید؟… شده احساس بیارزشی کنید و حس کنید که لبخند و اشک شما و شادی و غمتان دیگر خریداری ندارد؟ شده حتی شب وقت خواب از ته دل آرزو کنید که صبح فردا را نبینید؟ یا آرزو کنید که کاش میشد برگردید و دوباره از نو شروع کنید؟
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چراغ باهم بودن ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چراغ باهم بودن ما |
| موضوع | موفقیت و خودیاری |