کتاب پیچیده به هیچ (عشقه ۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب پیچیده به هیچ (عشقه ۲)
«پیچیده به هیچ (عشقه ۲)» نوشته مهرنوش صفایی، نویسنده معاصر ایرانی است که سرگذشت عجیب و تامل برانگیز زنی به نام نرگس را از زبان خودش روایت میکند.
چشمهایم را که باز کردم، همهجا سیاه بود… سیاه سیاه. و سکوت بود، سکوتِ سکوت. چند بار پلکهایم را باز و بسته کردم و عاقبت با ترس سری را که به اندازهٔ یک کوه سنگین شده بود، به سمت دیگری چرخاندم تا بلکه بتوانم تشخیص بدهم که کجا هستم. در این حال همهٔ وجودم پر شده بود از این وحشت، که مبادا مرده باشم و حالا درون قبری تنگ و تاریک جای گرفته باشم. میترسیدم بهزودی با دو فرشتهٔ نکیر و منکر مواجه شوم و سؤال و جوابها شروع شود. اما سرم که چرخید، نیمرخ مردی را دیدم، که تکیه داده به صندلی ماشین، چشمهایش را به مقابلش دوخته بود و هر از گاهی فرمان ماشین را به سمتی میپیچاند.
چند بار پلکهایم را باز و بسته کردم و به مرد خوب نگاه کردم اما بیفایده بود. من این مرد را نمیشناختم. نه مرد را میشناختم و نه یادم میآمد که با این مرد وسط این جادهٔ تاریک چهکار میکنم؟ وحشتزده با صدایی که شبیه نالهٔ بچه گربه بود گفتم: «آقا… آقا…»
صورت مرد به یکباره به سمت من چرخید و ماشین با سرعت عجیبی در جایش ایستاد…
۲۶,۹۷۰۷۰%
اگر مکالمات بصورت محاوره بود بیشتر می پسندیدم. بریده های کتاب رو گذاشتم هرکس خواست کتاب رو بخونه اول اونا رو یه نگاه بندازه
من عشقه ۱ را خوندم خیلی دوسش داشتم هم ذات پنداری زیادی باهاش کردم پیچیده به هیچ را هنوز نخوندم به نظرم باید جذاب باشه
پنج ستاره کامل رو دادم،بخاطر اینکه فراز و فرود داستان به قدری خوب پردازش شد که اصلا نمیشه حدس زد که خط بعد چه چیزی در انتظارته چه برسه به فصل بعد ،به همه دوستانی که عشقه رو خوندن پیشنهاد
به نظر من قشنگ بود ولی پایان تاسف انگیزی داشت!😔
من این کتاب رو به کسایی پیشنهاد میکنم که عشق رو تجربه کردن برای رسیدن جنگیدن اما نتیجه ای نگرفتن و شکست خوردن و به این تصور رسیدن که زندگیشون بدون این عشق پایان گرفته، عشقی که میتونه ذره ذره
واقعا راسته که همه فیلمها از زندگی ادمها تاثیر گرفتن..و واقعیت اینه که اگر خدا بخواد اتفاقی بیفته قطعا میافته.. داستان شیرینی بود و حیرت اور که واقعیت داشت.ارزش خوندن داره
مزخرف ....... وقتی هیچ ایده ای برای نوشتن نداری ولی فکر می کنی حتما باید بنویسی 🤑
فیلم هندی قشنگی بود
متفاوت بود متن کتاب جملات عبرت آموزی داره
من دلم میخواست به ایمان فرصت دوباره میداد چون ایمان اونو واقعی رو میخواست اما امیر علی مریم رو توی اون میدید نه نرگس