کتاب خانه ای برای تعطیلات
معرفی کتاب خانه ای برای تعطیلات
«خانهای برای تعطیلات» رمانی تاثیرگذار از ربکا فیلت، نویسنده انگلیسی اهل لندن است که در لیست پرفروشهای ۲۰۱۸ قرار داشت. این اثر یک ملودرام جنایی- خانوادگی است. فیلت در رشته ادبیات انگلیسی دانشگاه آکسفورد درس خوانده و اولین داستانش را در ۵ سالگی نوشته است.
کارولین و فرانسیس مشکلاتی دارند و تقریبا به مرز بحران رسیدهاند که اتفاقی زندگی آنها را به بازی میگیرد. کارولین مدتی پیش برای تفریح در یک سایت معاوضه خانه ثبت نام کرده است اما حالا کسی پیدا شده که میخواهد خانهاش را با آنها معاوضه کند. آن هم خانهای اعیانی در حومه لندن.
زن و شوهر برای دور شدن از فشارهای زندگی و به امید تغییر این پیشنهاد را قبول میکنند. کارولین کمکم با خانه تازه انس میگیرد اما اتفاقاتی کوچک و مکرر ذهن او را مشغول میکنند. او در هر جای خانه پا میگذارد، نشانههایی از زندگی و علاقههای خودش میبیند. نشانههایی از گذشته و رازی که او تلاش میکرده آن را پنهان کند. آیا کسی که خانهاش را با آنها مبادله کرده، کارولین را میشناسد؟ او چه کسی است و چرا اینقدر همهچیز را راجع به او میداند؟
«غرق در افکارم هستم که به جلوی در میرسم؛ چنان راحت کلید را در فقل میاندازم انگار که واقعا خانه خودم است. به محض اینکه در را باز میکنم متوجه چیزی ناجور میشوم. قبل از آنکه اولین نُت را بشنوم، شمی غریزی پسم میکشد. موسیقی در راه پله طنین انداخته. چند ضرب را که میشنوم یادم میآید کدام آهنگ است، اما تنم زودتر از خودم آن را شناخته. قلبم گرمب گرمب میزند و پاهایم از خودم نیست و ناگهان هشیار میشوم.
از آخرین باری که تو را دیدم دیگر این آهنگ را نشنیدهام.»
رمان معمایی و پرهیجان «خانهای برای تعطیلات» شما را همچون کارآگاهی برای کشف نتایج جدید مشتاق میکند.
داستان درباره فراز و نشیب های زندگی یک زوج است و اتفاقاتی که برایشان در تعطیلات تابستانی می افتد که مربوط به گذشته شأن است داستان کشش سطحی داشت موضوع جذابیی نبود واکنش های بیروح شخصیت مرد رمان فرانسیس نسبت
یک داستان پر هیجان راجع به خاطراتی که یادآوری شان هم خوشایند و هم ترسناک است.
۶۹. با وجود موضوع جالب، ترجمه بد (فاجعه) باعث میشه بعد از چند سطر اول دلتون بخواد کتاب رو کنار بذارید. ماجرای زندگی پر فراز و نشیب خانواده سه نفره کارولین، فرانسیس و پسرشون ادی و رازهایی که در طول تعطیلات تابستانی
داستان چیز خاصی دنبال نمیکند خواننده رو جذب کنه تا آخر ادامه ندادم کسل کننده بود
اما در مورد این کتاب. ایده داستان عالی بود. اما ترجمه ناقص و ویراستاری نا کارامد و غلطهای املایی بسیار بسیار بسیار زیاد خیلی من را اذیت کرد. اما اگر مثل من میتوانید از روی نقص ها عبور کنید و بعداز ۴۰۰ صفحه گیج گیجی
غلط املایی زیاد داشت .در بعضی قسمت هامعلوم نمیشد راوی داستان کیست .و داستان بی جهت طولانی شده بود .می شد کوتاه تر از این باشه .
توسط سایتی که اعضا برای چند روز میتوانند توافقی خانههاشان رو با هم تعویض کنند ؛ زوجی که مدتهاست درگیر بحران و مشکلات عمیق در رابطهشون شدند برای بهبود روابطشون تصمیم میگیرند به سفری هفت روزه بروند و خانه خود
جالب نبود
زیاد جالب نبود شخصیت کارولین رو اعصابم بود
یک قصه معمولی رو جذاب و خلاقانه روایت کرده بود. ترجمه زیاد خوبی نداره. فصلهای اول سردرگم و مبهمه.