کتاب خواهر قلبی من
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خواهر قلبی من
«خواهر قلبی من» اثر چیترا بانرجی، دیوا کارونی (-۱۹۵۶) نویسنده و شاعر هندی-آمریکایی، دربردارنده داستانی از ژانر وحشت است.
داستان درباره دو دختر هندی به نام های انجو و سودها است. دوران کودکی، نوجوانی و آغاز بزرگسالی این دو دختر از زبان خودشان روایت می شود. با این که بعضی از شخصیتهای کتاب به آمریکا مهاجرت میکنند ولی بیشتر داستان در هند میگذرد و باز نمایی سنتها و فرهنگ هندی بخش جداییناپذیر این اثر است:
امروز روز خاصی است: سیزدهمین سالگرد تولد ما. وقتی من و سودها از مدرسه به خانه میآییم، مادر به هر کدام از ما، یک پاکت محتوی مقداری اسکناس داده و اجازه میدهد تا هر چه دلمان میخواهد، با آن بخریم. من خیلی هیجانزدهام چون قبلا هرگز پولی به ما نداده بودند.
خالهنالینی غرغرکنان میگوید: «گوری عزیز، فکر نمیکنم اینطوری پول دادن به بچهها، کار درستی باشد. اصلا معلوم نیست با آن چه کار خواهند کرد.»
مادرم لبخندی میزند و در جوابش میگوید: «نالینی، انگار فراموش کردهای که آنها دیگر بچه نیستند و برای خودشان خانمی شدهاند. وقت آن رسیده که به آنها اعتماد داشته باشیم.»
خالهنالینی با منفیبافی، زیر لب چیزی میگوید درباره اینکه چه اتفاقی میافتد وقتی مادرها اجازه میدهند دخترانشان هر کاری دلشان خواست، بکنند.
مثل هیچکس
ریخت شناسی داستان های مینی مالیستیمحمدجواد جزینی
تعلق سازمانیمحمدحسین اسمعیلی
چگونه به زبان جامعه شناسی بنویسیم؟مارک ادواردز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اینکه کتاب ژانر وحشت است ، اشتباه نوشته شده است .کتاب داستان زندگی دو دختر از یک خانواده اصیل هندی است که با مسائل و مشکلات زنان در جامعه هند دست و پا می زنند . داستانی جذاب که تا
من فقط متوجه نشدم کدوم قسمتش ژانر وحشت بود
خیلی خوب بود