کتاب کسب خود آگاهی ذهنی در دنیای امروز
معرفی کتاب کسب خود آگاهی ذهنی در دنیای امروز
کتاب کسب خود آگاهی ذهنی در دنیای امروز نوشته شاماش آلیدینا با ترجمه ستاره کریمیان منتشر شده است. با این كتاب، یاد میگیرید كه چگونه این دنیای راز آلود را دوباره و اینبار با شیوه دیگری درك كنید. یاد میگیرید كه شما به دنیا نیامدهاید تا تنها فهرستی از كارهای تكراری را به انجام برسانید، بلكه باید واقعا زندگی كنید. یاد میگیرید كه چگونه خودآگاهی و خودآگاهی را تمرین كنید آنوقت میتوانید روش جدیدی را برای ورود به زندگی هرروزه تان ایجاد کنید.
خواندن کتاب کسب خود آگاهی ذهنی در دنیای امروز را به چه کسانی پیشنهاد میکنم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تغییر زندگی در جهت شادتر بودن پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب کسب خود آگاهی ذهنی در دنیای امروز
بدون قضاوت و پیش داوری
این وسوسه وجود دارد كه تجریات خود را خوب یا بد، خوشایند و یا ناخوشایند قضاوت كنید. من سعادت و بركت را طلب میكنم؛ نمیخواهم از چیزی بترسم. رها كردن پیش داوریها به شما كمك میكند تا بهجای قضاوتهای اشتباه كه براساس تجربیات وشرایط گذشته شما شكل گرفتهاند چیزها را همانطوری كه هستند ببینید.
صداقت و قلب گشاده.
فكور بودن تنها جنبهای از ذهن شما نیست. بلكه به قلب شما هم ربط دارد. برای داشتن قلبی گشاده باید مهربانی، عاطفه، گرمی و دوستی را به تجربیات خود اضافه كنید. به عنوان مثال، اگر وقتی كه دارید درمورد خودتان اینطور فكر میكنید كه (من به درد مدیتیشن نمیخورم) متوجه حضور این فكر منفی شوید، یاد میگیرید كه چگونه از شر این فكر منفی خالص شده و توجه خود را به آرامی به سمت تمركز بر روی مدیتیشن؛ حالا هرچه میخواهد باشد؛ معطوف کنید.
اولا که پی دی اف هست،دو کلا درباره مدیتیشن و یک توضیح و آموزش ابتدایی از اون هست که با یه سرچ ساده تو گوگل همین اطلاعات رو میتونید کسب کنید،میتونم بگم آموزش ابتدایی مدیتیشن
کتاب خوبیه خیلی ابتدایی مدیتیشن رو توضیح داده..ولی متأسفانه به صورت پی دی اف هست که خوندنش سخته