معرفی و دانلود کتاب روان‌شناسی شادی + خلاصه رایگان

کتاب روان‌شناسی شادی

۳.۶(از ۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روان‌شناسی شادی

«روان‌شناسی شادی» اثر ساموئل اس. فرانکلین در حوزهٔ بهداشت و سلامت روان نگاشته شده و به موضوع شادی و دیدگاه‌های روان‌شناختی پیرامون آن می‌پردازد. از ویژگی‌های این کتاب توجه و تأکید بر استعدادها، توانایی‌ها و عناصر مثبت وجود انسان و عنایت به نقش دین و معنویت در شکوفایی استعدادهای فطری و ذاتی است. یکی دیگر از ویژگی‌های این اثر سنخیت و انطباق مفاهیم، موضوعات و محتوای آن، با فرهنگ دینی و معنوی موجود در کشور ایران است، که در عین علمی بودن مطالب و قابل استفاده بودن برای پژوهش‌گران و صاحب‌نظران، به دلیل روان و سلیس بودن، خواندن مطلب را برای عموم مردم نیز دل‌پذیرتر می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روان‌شناسی شادی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:روان‌شناسی شادی
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۳.۴۹ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۲۵۲ صفحه
قیمت کتاب:۴۰۲۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

پناه
بسیاری از مردم اعتقاد دارند پول شادی و خوشبختی می‌آورد. چنین طرز تفکری مختص افراد نیست. بسیاری از نهادهای مهم اجتماعی همین طرز تفکر را مبنای کار و فلسفهٔ وجودی خود می‌دانند و در (جستجوی پول هستند). چندی پیش، رئیس یک کمیتهٔ دانشگاهی متشکل از برخی افراد برجستهٔ جامعه و چند عضو هیئت علمی دانشگاه بودم. پیش از آغاز یکی از جلسات، یک قاضی بسیار محترم به من گفت: (زمانی قانون یک تخصص بود، اما امروز تبدیل به یک تجارت شده است). یک پزشک در خلال جلسه اظهار داشت: (در مورد پزشکی هم همین‌طور است)
پناه
تمدن غرب مدتی مدید، حدود هزار سال از حیات تاریخی خود را وقف مسائل دینی و ماورایی نمود، عمل‌کردی که به عقیدهٔ اغلب مردم، دوران دردناکی را در تاریخ ثبت کرد
انسان حیوان اجتماعی است