کتاب روان‌شناسی شادی ساموئل اس. فرانکلین + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب روان‌شناسی شادی

کتاب روان‌شناسی شادی

معرفی کتاب روان‌شناسی شادی

«روان‌شناسی شادی» اثر ساموئل اس. فرانکلین در حوزهٔ بهداشت و سلامت روان نگاشته شده و به موضوع شادی و دیدگاه‌های روان‌شناختی پیرامون آن می‌پردازد. از ویژگی‌های این کتاب توجه و تأکید بر استعدادها، توانایی‌ها و عناصر مثبت وجود انسان و عنایت به نقش دین و معنویت در شکوفایی استعدادهای فطری و ذاتی است. یکی دیگر از ویژگی‌های این اثر سنخیت و انطباق مفاهیم، موضوعات و محتوای آن، با فرهنگ دینی و معنوی موجود در کشور ایران است، که در عین علمی بودن مطالب و قابل استفاده بودن برای پژوهش‌گران و صاحب‌نظران، به دلیل روان و سلیس بودن، خواندن مطلب را برای عموم مردم نیز دل‌پذیرتر می‌کند.

بریده‌هایی از کتاب

بسیاری از مردم اعتقاد دارند پول شادی و خوشبختی می‌آورد. چنین طرز تفکری مختص افراد نیست. بسیاری از نهادهای مهم اجتماعی همین طرز تفکر را مبنای کار و فلسفهٔ وجودی خود می‌دانند و در (جستجوی پول هستند). چندی پیش، رئیس یک کمیتهٔ دانشگاهی متشکل از برخی افراد برجستهٔ جامعه و چند عضو هیئت علمی دانشگاه بودم. پیش از آغاز یکی از جلسات، یک قاضی بسیار محترم به من گفت: (زمانی قانون یک تخصص بود، اما امروز تبدیل به یک تجارت شده است). یک پزشک در خلال جلسه اظهار داشت: (در مورد پزشکی هم همین‌طور است)
پناه
تمدن غرب مدتی مدید، حدود هزار سال از حیات تاریخی خود را وقف مسائل دینی و ماورایی نمود، عمل‌کردی که به عقیدهٔ اغلب مردم، دوران دردناکی را در تاریخ ثبت کرد
انسان حیوان اجتماعی است
پناه
مزایای تاب‌آوری (تغییرات برجسته، شکوایی تحت فشار، بازگشت به حالت نرمال، و عبور از موانع و مشکلات)
آل سیبرت
فرار از احساس گناه
سوزان کارل. آر. ان
من پر از احساسات
ایمی جف
روانشناسی قلدری
منصور بیرامی
ODD کودکان و نوجوانان سرکش و ستیزه‌جو؛ رویکردی غیردارویی برای چالش برانگیزترین رفتارهای ODD
اسکات والز
کتاب کار کاهش استرس برای نوجوانان
جینا م. بیگل
به سوی تعهد در زندگی زناشویی! گفت‌وگویی صمیمانه درباره‌ی وفاداری و ازخودگذشتگی در زندگی زناشویی!
دیان رم
فرزندان شاد و خوشبخت
گابریلا چوکورووسکی
‌‫کلیدهای انتخاب مهد و پرستار کودک
استیوان آورباخ‌‫
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
مایکلین ماندی
نشانه‌های شر
شهریار وقفی‌پور
حرف‌هایی برای امروزی‌ها
محمدرضا سرگلزایی
انواع کودکان: چگونه بچه‌هایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد دوم)
پائول تایگر
کلیدهای تربیت و رشد دختران
گیسلا پروشاف
پینوروبو می خواهد شبیه آدم ها شود!
آلوارو کولومر
کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان