کتاب نفر بعدی که در بهشت ملاقات می کنید...
معرفی کتاب نفر بعدی که در بهشت ملاقات می کنید...
«نفر بعدی که در بهشت ملاقات میکنید» رمانی دیگر از «میچ آلبوم» نویسنده معروف کتاب پرطرفدار «سهشنبهها با موری» است.
«میچ آلبوم» نویسنده آمریکایی و روزنامهنگار، فیلمنامهنویس، نمایشنامهنویس، مجری رادیو و تلویزیون و نوازنده است. نویسندهای مشهور که شاید بیشتر شهرتش به دلیل موضوعهای الهامبخش داستانهایش باشد.
«نفر بعدی که در بهشت ملاقات میکنید» ؛ دنبالهی رمان «در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند» آلبوم است. در رمان قبلی یک نیروی تاسیساتی پیر به اسم ادی در یک شهربازی بر اثر سانحهای هنگام نجات دادن یک دختر، میمیرد و قصه با مرگ او آغاز میشود و با پیش رفتن داستان، او به درکی تازه از هستی میرسد. اما این داستان درباره زنی به اسم آنی است و مثل داستان قبلی از پایان شروع میشود. از سقوط آنی از آسمان.
آنی جوان بود و برای همین هیچوقت به پایان فکر نکرده بود. هیچوقت دربارهٔ بهشت فکر نکرده بود. اما هر پایانی، یک آغاز هم هست.
آنی پرستار بود و در بیمارستانی نزدیک خانهاش کار میکرد و در همان بیمارستان هم دنیا را ترک کرد، بعد از یک حادثه فجیع و سوزناک، یک ماه قبل از تولد سیویک سالگیاش. او قبلا در کودکی یک بار از مرگ نجات یافته بود. بله درست حدس زدید، آنی همان دختری است که ادی، تعمیرکار مهربان پیر، در شهربازی او را نجات داده بود ؛ او حالا در آستانه ورود به جهانی تازه قرار داشت.
داستان میچ آلبوم از زمان مرگ آنی شروع میشود، او به گذشتهها باز میگردد، کودکی را مرور میکند و مثل ادی پنج نفر را ملاقات میکند. اما آنی به دنیا بازمیگردد چون این بار هم قرار است از مرگ نجات پیدا کند تا زندگی بیافریند.
میج آلبوم با این داستان و داستان ادی تعمیرکار میخواهد به ما بگوید: هر پایانی یک آغاز دیگر است، فقط در آن لحظه ما از آن بیخبریم. مهم نیست از چه می ترسیم و چه از دست میدهیم، بهشت پاسخ تمام سوالهای زمینی ما است.
میج آلبوم در این اثر سعی میکند وجه دیگری از بهشت را به ما نشان دهد، وجهی به نام آگاهی از چراهای زندگی. بهشت در کتاب آلبوم جایی است که انسان سبکبار میشود، دلیل اعمال افراد را درمییابد و میتواند آنها را بهراحتی ببخشد. هنگامی که ذهن، آگاه شده و کینهها برطرف میشوند، رسیدن به بهشت آسان و ممکن خواهدشد.
این کتاب در ادامه ی کتاب معروف میچ آلبوم "پنج نفر در بهشت منتظر شما هستند" نوشته شده است و به سرنوشت دختری که در روبی پیر توسط ادی نجات داده شد می پردازه موضوع اصلی مورد بحث در هر
یک کتاب عالی که ادامه کتاب ۵ نفری که در بهشت ملاقات می کنید،است.
من میچ آلبوم رو بخاطر اینکه نویسنده اخلاق مداری هست دوست دارم.محتوای همه کتاباش اخلاقی هست و خب شاید خیلی ملو باشه و عامل متمایزکننده ای نداشته باشه ولی بازم دوس دارم کتاباشو بخونم
کد تخفیف سلام دوستان. من فعلا دارم کتابی میخونم و اگه الان کتابی رو بخرم شاید دو سه هفته بعد دوسش نداشته باشم. این کد رو یه نفر بزنه واسه تخفیف ۵۰ درصد.🙂🙂 🙏SB989GPHRW3K3D
مکمل¹ کتاب «پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید». زیبا بود و پُر از درسهای ارزشمند. اما روند داستان شبیه کتاب قبلی بود و اینبار روایتگر زندگی دختری که «ادی» نجاتش داده بود! بعد از کتاب قبلی ارزش یکبار خوندن رو داره یه سری
کتاب خوبی بود، خیلی به کتاب قبلی شباهت داشت من به شخصه زیاد نمیتونم با سبک نگارش میچ البوم ارتباط برقرار کنم
به جذابیت کتاب "پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید" نبود. داستان زندگی شخصیت اول نسبت به داستان زندگی ادی جذابیت کمتری داشت و ایده اینکه بعد از مرگ آدمهایی رو در بهشت ملاقات کنیم هم تکراری بود. اما نوع
اشتباه نخواهد بود اگه بگم این کتاب، از ایدهی متفاوت و تازهای بهره نبرده و به خاطر همین شما با کتابی مواجه خواهید شد که فقط جنبهی داستانی و گاهی اخلاقی داره که البته بخش دوم قابل قبول و شیرینه
این کتاب در ادامه کتاب پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید هست اما من این رو خیلی بیشتر از قبلی دوست داشتم خیلی درس اموز بود برام؛ اینکه بهم یاد داد با یه دید متفاوتی به عملکرد آدم های اطرافم
اگه میخواهید یه سفر از اینده به گذشته و از آینده به درون خود داشته باشید پاشید کتاب ورق بزنید مطمئنم از اینکه درون یک داستان غرق میشید لذت میبرید