کتاب تاکسی سرویسی برای فاو؛ خاطرات خودنوشت محمد بلوری
خواندن نظراتمعرفی کتاب تاکسی سرویسی برای فاو؛ خاطرات خودنوشت محمد بلوری
«تاکسی سرویس برای فاو» خاطرات خودنوشت محمد بلوری است که طی زمانی نزدیک به یک دهه با عزمی راسخ و ارادهای استوار کوشیده تا پیامرسان از جانگذشتگی و شهامت دوستان و همرزمان شهیدش باشد و برای تحقق این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است.
کتاب خاطرات جانباز سرافراز، محمد بلوری روایتگر حضور مصمم، داوطلبانه و خالصانهٔ یک بسیجی نوجوان در عرصهٔ دفاع مقدس است که با بیانی صادقانه و کاملاً مستند به بازگویی خاطرات دوران کودکی، نوجوانی، رزم، جانبازی و ایثارگری در راه حفاظت و حراست از آرمانها و باورهای متعالی نسل برآمده از انقلاب اسلامی ایران پرداخته است:
«صدای سوت خمپاره لحظهبهلحظه نزدیکتر میشد. این صدا به شکل آزاردهندهای تمام فضای گوشم را پر کرده بود. چند لحظهای فقط صفیر خمپاره توی گوشم بود و چیزی نمیشنیدم.
ناگهان صدای انفجاری مهیب از پشت سر، همهٔ هیکلم را لرزاند. انگار یک نفر از پشت هُلم داد روی زمین. بیاختیار دولا شدم و سرم را خم کردم.
تازه یاد وحید افتادم که داشت پشت سرم میآمد؛ درحالیکه هنوز دولا بودم و داشتم گردوخاک اطراف را با دست از خودم دور میکردم، صورتم را به سمت عقب چرخاندم و با ترس پشت سرم را نگاه کردم؛ وحید نبود، یعنی من ندیدمش. خمپاره درست بین من و وحید خورده بود.
یی چی بِت بِگوم آویزِی گوشوت کن، کاکو. صدایْ سوتو که نزدیکه، یعنی داره میآد به سمتت. باید بچِسبی رو زِمین والُو.»
بلدچی؛ جلد دوم
جاده های خلوت جنگمحسن مطلق
هم مرز با آتشحمید قبادی
جنگ به روایت فرماندهمحسن رضایی میر قائد
جاماندههادی عابدی
کالکهای خاکی: خاطرات شفاهی سرلشکر پاسدار محمدعلی (عزیز) جعفری (از تابستان 1335 تا تابستان 1361)محمدعلی (عزیز) جعفری
چه کسی قشقرهها را میکشد؟حجت شاهمحمدی
حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)امیرحسین انبارداران
من هم بودمامیر کرامتنیا
خاکریزهای دورهگرد: خاطرات علی لطفیساسان ناطق
۷۵,۵۰۰۵۰%
بعضی از مطالب خیلی جدید و جذاب که توی هیچ کتابی پیدا نمیکنی روایت داستان هم روان حقیقتهای که در منطقه جنگی روایت شده خیلی آدم میخ کوب میکنه