کتاب نامهرسان
خواندن نظراتمعرفی کتاب نامهرسان
داستان کوتاه «نامهرسان» اثر ویلیام سارویان، رماننویس و نمایشنامهنویس ارمنی- آمریکایی و از «مجموعه مطالعه در وقت اضافه» است. سارویان جایزه پولیتزر نمایشنامهنویسی سال ۱۹۴۰ را در یافت کرد و برای اقتباس سینماییاش از روی رمان کمدی انسانی برنده جایزه اسکار بهترین داستان در سال ۱۹۴۳ شد.
مجموعه «مطالعه در وقت اضافه» با این هدف فراهم شده است تا کاربران طاقچه بتوانند در عرض چند دقیقه یک داستان کوتاه از نویسندگان ایران و جهان را بخوانند. امیدواریم این داستانهای کوتاه بتواند کمکی کوچک به پربارترکردن دقایق زندگی داشته باشد. دقایقی کوتاه که در میان روزمرگیها، دقایقی زیباتر و ارزشمندتر باشد و در میان لحظات خوبمان جای بگیرد.
آغاز داستان:
نامهرسان جلوی خانه خانم رزا سندوال از دوچرخهاش پیاده شد. به طرف در رفت و آرام در زد. فورا حس کرد که کسی داخل است. صدایی نمیشنید اما مطمئن بود که در زدن او کسی را به جلوی در میکشاند و مشتاق بود که ببیند او کیست...
رایگان
«همیشه در تمام جنگها مادران بازنده اصلیاند.» داستان قشنگی بود.
واقاً داستان کوتاه اما معنی دار ... اون جمله ی (من هم جوری دیگر مرده ام) تمام داستانه.
شاید آخرش منظورش اینه که به جای پسره اون خانم خودش رو جا زده...یعنی نخواسته اون خانم ناراحت بشه که پسرش رو از دست داده،درست از همین جا خواسته های خودش رو کنار میزاره و اینه که مردنش حساب میشه
قشنگ بود... مادر... واژه ای که احساسش به فرزندش با هیچی برابری نمیکنه...😢
خوبه ولی از آخرش میشه برداشته های متفاوتی کرد.
داستانی بسیار کوتاه و غمگین
ناامید شد از زندگی، وقتی دید زندگی میتونه چه ها که برای ما رقم بزنه. و شاید تهش رو جز تلخی ندید.
داستان خوبی بود کوتاه و مختصر . این کتاب کوتاه ولی با این کمی منظورش را به خواننده می فهماند
خوبه من خوشم اومد
عالی❤💙💚💛💜فقط متن رو یکم روان تر کنید.ممون