کتاب جزیره مرجانی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب جزیره مرجانی
«جزیره مرجانی» نوشته آر. ام. بلنتاین از داستانهای مجموعه «رمانهای بزرگ جهان» نشر پارسه است.
رابرت مایکل بالنتاین در سال ۱۸۲۵ میلادی در شهر ادینبورگ اسکاتلند به دنیا آمد. او برادرزادهٔ جیمز بالنتاین ناشر آثار والتر اسکات بود. از ۱۸۴۱ تا ۱۸۴۸ به عنوان منشی در کانادا سر کار میکرد. از ۱۸۴۸ به مدت هفت سال با تامس کانستِبِل ناشر ادینبورگی همکاری کرد.
در ۱۸۵۵ اولین کتاب از مجموعهٔ کتابهای ماجراییاش را با نام «تاجران جوان خز» منتشر کرد. «جزیرهٔ مرجانی» بلنتاین در سال ۱۸۵۷ به چاپ رسید.
او در سال ۱۸۹۴ در شهر رُم ایتالیا درگذشت.
ماجرای «جزیره مرجانی» از جایی شروع میشود که کشتی توفانزده با امواجی سهمگین روبرو میشود و درهم میشکند. کسانی که جان سالم بهدرمیبرند به جزیرهای ناشناخته میرسند و به زودی تجربه زندگی در این مکان، رویارویی با بومیها و دزدان دریایی حوادث تازهای را برای بازماندگان رقم میزند:
«سه روز و سه شب بود که کشتی ما گرفتار توفان بود و دیگر پایان کار نزدیک بود؛ مرگ چهرهٔ کریهاش را نشانمان میدادـ بیبرو برگرد.
کشتی در حال خُرد شدن بود. اولین ضربههای توفان دو تا از دکلهای ما را با خودش برده بود: موجهای بلند وحشتناکی که در پهنهٔ اقیانوس آرام پیش میرفتند، سکان کشتی را تکهتکه کرده بودند و باد ما را هر کجا که میخواست میبرد. همهچیز از روی عرشه شسته و برده شده بود، غیر از یک قایق کوچک. از مسیرمان بهکلی دور شده بودیم. میدانستم که ممکن است در میان تپههای مرجانی خطرناک گیر بیفتیم ـ و من، رالف روور ، پانزده ساله، که دیوانهٔ دریا بودم، داشتم از ترس میمردم.
در سحرگاه روز سوم، دیدهبان کشتی فریاد زد: «خشکی! خشکی!»
جک غولکش
تقویت هوش CGP؛ سطح ۳مریم جامه بزرگ
گمشدگان ژاپنیاریک فی
بیگانگان در خانهژرژ سیمنون
اولالارابرتلوئیس استیونسون
با چشمهایم جنگیدم؛ خاطرات دیدبان و دیدهور هرمزگانی جانباز شهید مراد هنرمندزهرا اسپید
آسمان شبسوزان بوزاک
استخوانهای عروسکهالی بلک
پشت پردهی سیاهمسعود بطحائی
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
تاریخ نگار زواللودویگ فون میزس
محاوره طالب و مطلوبهانا آرنت
راه و رسم جهاندیوید فرامکین
زایش ذهنگری مارکوس
خب کتاب جالبی بود و موضوعه جالبی هم داشت.. هنگام طوفان، سه تا پسر که از کارکنان یه کشتی بودن از غرق شدن نجات پیدا می کنن! خب در واقع اونا تو جزیره گیر می کنن...با آدم خوارها و دزدای دریایی
عالی .یه روزه تمامش کردم🏅🏅🏅🏅🏅
داستان جالبی بود. جذاب بود و پر از اتفاقات مهیج.