معرفی کتاب بودا
سرگذشت «بودا» جلد دوازدهم از مجموعه مصور «بزرگان هنر و اندیشه» نشر پارسه است که پریوش شهابی آن را گردآوری و ترجمه کرده است.
متون اصلی این مجموعه، کتابهای انتشارات روولت آلمان است که با عنوان تکنگاریهای رورورو منتشر میشود. این انتشارات صد ساله از مارس ۱۹۵۸ فعالیت خود را در زمینۀ انتشار این مجموعه، آغاز و تاکنون بیش از سیصد عنوان کتاب را با شمارگان بیش از بیست میلیون جلد منتشر کرده است. نویسندگان این کتابها نیز همگی از پژوهشگران و اساتید دانشگاهاند که بر اعتبار علمی و تاریخی این سرگذشت نامهها میافزایند.
زبان کتابها شیوا و ساده و همهفهم است و برای مخاطب خاصی نوشته نشده است. در نتیجه دایره وسیعی از دانشجویان و پژوهشگران تا مخاطبان عادی علاقهمند را دربر میگیرد.
زندگینامههای مصور، ویژگی روانشناختی خاصی دارند و آن ایجاد تمرکز و کمک به فهم بیشتر متن از طریق تصویر است. گاه یک تصویر بهمراتب آسانتر و سریعتر از چندین صفحه متن میتواند نکتههای زندگینامهای و حتی حال و هوای زندگی اندیشمند یا هنرمندی را برای ما تداعی و همدلی ضروری برای فهم بهتر متن را ایجاد کند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بودا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بودا |
با خالق هستیجی. پی. واسوانی
فلسفه عیسیداگلاس گروتوس
گفتمان مولانازینب یزدانی
دنیا در گذردیوید کریستین

در انیمیشن انجیل نیمهشب از بودا میگفت و خیلی کنجکاو شدم دربارهاش بیشتر بدونم جنبش بودایی بنیانگذار ی تاریخی به نام "گوتمه سیدرته (سیزا تا)" دارد که خود را بودا "بیدار دل" "روشنی یافته" مینامید. او با نام بودا در مغرب...بیشتر
جالبه. تاریخ و نقد اساطیر کلا جالبه.