کتاب زمین ناله می کند: خاطرات محمود شیرافکن
خواندن نظراتمعرفی کتاب زمین ناله می کند: خاطرات محمود شیرافکن
از مقدمه مولف:
سالها محمود شیرافکن در مراسمهای مختلف شهدا، خاطرهگوی آنها بود. اما، بیش از همه از دوستان شهیدش میگفت. میان صحبتها و حرفها جایی برای خودش نمیگذاشت. کسی که میتوانست حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد؛ حرفهایی که در ربع ساعت به همین سادگی نمیشد از آن گذشت.
مداحیها، مناجاتخوانیها و سخنرانیهایش هنوز زبانزد است و دلنشین. با او دربارهی خاطراتش صحبت کردیم. به حرمت دوستی چندین ساله پذیرفت و در محرم سال هشتاد و هفت، کار مصاحبه را با او شروع کردیم. چهارده ساعت مصاحبه در ده شب محرم به همهی خستگیها و گلویی که گرفته بود، هوای بهشتی این شبها را برای ما بهشتیتر کرد. در بین خاطرات از دوستانش گفت و از اینکه چگونه وقتی زمین آنها را از دست میداد ناله میکرد.
کار تدوین در سال هشتاد و هشت تمام شد. انجام دادیم و خواند، میخندید و میگفت: «من خودم وقتی خاطراتم را دست گرفتم، نتونستم بذارمش زمین؛ یکسره خوندم. خدا توفیقتون بده، ممنون.» گفتیم: «میتونی چند ساعت از خاطراتت رو به ما هدیه بدی؟!» سرش را پایین انداخت و گفت: «سالها پیش همهی روزهای جنگم را بخشیدم به اهل بیت و چهارده معصوم(ع).»
چه کسی قشقرهها را میکشد؟
یکی از این روزها به بلوغ رسیدممحمود نجیمی
پیغام ماهیهاگلعلی بابایی
بر مدار حرمگروه تحقیقاتی احیاء
تاکسی سرویسی برای فاو؛ خاطرات خودنوشت محمد بلوریمحمد بلوری
حاج عمران؛ خاطرات اولین فرمانده لشکر ۲۵ کربلا سردار حاج عبدالعلی عمرانیسیدولی هاشمی
غریبهداوود بختیاری دانشور
۳۱,۵۰۰۵۰%
کتابی با تحریری متفاوت از خاطرات مقدس و یادگاری مادر عزیزم😔
این کتاب اینقدر باحاله که شاید سخت بتونید بزاریدش کنار حین خوندن . امیخته ای از شور و جوانی و خنده و روضه ی مجسم . حتما بخونید و اگر دوست داشتید معرفی بکنید به دوستان تون : )
دلنشین و عبرت آموز
به کسایی که دلشون میخواد حضور در جبهه رو تصور کنن توصیه میکنم ولی به افراد با روحیه حساس و افراد باردار توصیه نمیکنم بعضی خاطرات تا مدت ها تو ذهنم باقی بود
سرشار از خاطراتی ناب با نثری ادبی و قوی
با بقیه کتابهای دفاع مقدس فرق داشت، صحنه های واقعی و سخت جنگ از تمرین نظامی گرفته تا اعزام و منطقه و عملیات و کمبودها و فشارها را بیان می کرد شهادت دلخراش و مجروحیت دردناک همرزمان😢.گویی در همان صحنه
بسیار خوب و تاثیر گذار
بسیار زیبا و تاثیر گذار بود. باید قدر شجاعت شهدا را دونست.
کتاب بسیار زیبا و دلنشینی بود.