کتاب هفت روز نحس مجموعه داستان
خواندن نظراتمعرفی کتاب هفت روز نحس مجموعه داستان
«هفت روز نحس» مجموعه ۴ داستان کوتاه از نویسنده و مترجم موفق ایرانی کاوه میرعباسی است.
«گریز در خزان»، «هفت روز نحس»، «ن.ن.ن.» و «Alone» نام داستان های این مجموعهاند. بیشتر داستانهای این کتاب ترسناک و یکی از آنها رئالیستی است. این داستانها نگرشی پارودیک «طنزگونهای از یک کار هنری دیگر» دارد و به نوعی با ژانر وحشت شوخی میکند.
در ادبیات ما، تجربههای زیادی در ژانر وحشت وجود ندارد و این کتاب را میتوان جزو معدود کتابهای این عرصه دانست.
بخشی از داستان «Alone» را میخوانید که درباره پسری است که عاشق یک قل از دوقلوهایی به هم چسبیده به نام ژیلا میشود و برای اثبات عشقش مجبور میشود با دختر نامزد کند:
«بد روزگاری شده! سرگذشت آدم هم دیگه مال خودش نیست. اگه غافل بشه ازش میدزدنش. الکی حرف نمیزنم! سرم اومده که میگم!... شاید بپرسید «حالا سرگذشتت مگه چه تحفهای هست که دزدیدنش؟» حکایتش را که خوندید، خودتون قضاوت کنید. هول نشید! خیال ندارم سیر تا پیاز زندگیام را اینجا تعریف کنم. فقط قضیهٔ عاشقی و عروسیام را میگم و بس.
ماجرا پنجاه و دو سال پیش شروع شد. من اون موقع بیست و چهار سالم بود و توی بانک کار میکردم (اسم بانکش بمونه!). هنوز عزب و یالقوز بودم و کم کم داشت از زندگی مجردی حوصلهام سر میرفت و به فکر تشکیل خونواده افتاده بودم. به خودم میگفتم: «برزو، تا چشم به هم بزنی بیست و پنج سالت هم تموم میشه و هیشکی نیست که بهت بگه بابا.» ولی هنوز کسی پیدا نشده بود که دلم را اسیر خودش بکنه. تا اینکه اون روز تابستون ژاله را دیدم...»
کانادا
ریچارد فورد