کتاب مدرسهی کناره جاده سقوط میکند
معرفی کتاب مدرسهی کناره جاده سقوط میکند
بچههایی که داستانهای لوئیس سکر در«مدرسه کنار جاده» را دنبال میکنید، بدانید و آگاه باشید که این مدرسه به زودی سقوط خواهد کرد.
در این مدرسهی کنار جاده که سی کلاس در سی طبقه دارد و تقریبا یک برج کج و معوج است تمام داستانها در کلاس خانم جولز، یعنی کلاس طبقه سیام میگذرد. جیسون، تاد، دمین و ران که بعضی از بچههای عجیب و غریب این کلاس هستند باز هم به کارهای عجیبشان ادامه میدهند تا بلاخره یک روز صبح قبل از شروع مدرسه باد خیلی خیلی شدیدی شروع به وزیدن میکند. با هر وزش باد ساختمان مدرسه به یک طرف خم میشود و دوباره برمیگردد سر جایش جوری که بچهها وقتی از پلهها بالا میروند خم و راست شدن ساختمان را حس میکنند:
وزش باد روی پشت بام بدتر از توی حیاط بود. خانم جولز وسط بچهها ایستاد و زنگولهی گاوی را بالای سرش برد.
او داد زد: «همه از لبهی پشتبام فاصله بگیرید.»
کتی آواز خواند: «مدرسهی کنار جاده داره میافته، داره میافته....»
استفن گفت: «نمیافته. آتیش گرفته! و هیچکس ما رو نجات نمیده، چون همه فکر میکنن فقط یه تمرینه.»
جینی یک دفعه ابر سیاه قیف مانندی را در فاصلهی نزدیکی دید. جیغ زد: «گردباد! الان همهمون رو میکِشه توی خودش.»
نور شدیدی آسمان را روشن کرد و بعد صدای رعد وحشتناکی آمد.
تاد داد زد: «الان صاعقه همهمون رو خشک میکنه!»
استفن گفت: «نه! همهمون توی آتیش میسوزیم.»
عالی بود عالی عالی عالی هیچ کس نمیدونه اخرش چی میشه
یه کتاب بسیااااااار زیاد زیبا 💟💟 برای کسانی که مثل من هیجان و ماجراجویی رو دوست دارن 😂😂یه کتاب خیللییی عجیب و جالب که خود کتاب مجبورت می کنه تا ته کتاب رو بخونی 😇😇حتمااا جلد1 و 3 کتاب رو هم
خیلی باحال و جذابه خیلیم خنده دار 🤣🤣
خیلی خوب بود یک فانتزی سرگرم کننده و آرام
این کتاب فوق العاده است🤩من بهتون پیشنهاد میکنم حتما بخونید😉من چاپ شدش رو خوندم... بی نظریرههههه😍😍😍😍
سلام من این کتاب را خیلی دوست دارم به بابام گفتم تا حتما بره از کتاب خونه برام بخرش😍😍😍😍😍😍😍😍😍