معرفی کتاب دیزی ودردسرهای بچه گربه ها (۴)
دیزی دختر بچه بازیگوشی است که ماجراها و اتفاقهای زندگیاش را به زبانی شیرین و جذاب روایت میکند. دردسرهای دیزی به صورت یک مجموعه شش جلدی نوشته شده است. «کریس گری» یک سال پس از اینکه اولین کتابش را با عنوان «نخود فرنگیها را بخور» منتشر کرد، در لیست ده نویسنده برتر کتاب کودک و نوجوان قرار گرفت و تصمیم گرفت داستانهای بیشتری با شخصیت دیزی بنویسد. کتاب «دیزی ودردسرهای بچه گربه ها» از این مجموعه است.
دردسرهای دیزی به خاطر زبان طنز و شیرینی که دارد، کتاب مفرح و شادی است و با اینکه برای کودک و نوجوان نوشته شده اما میتواند لبخندی روی لب بزرگترها هم بیاورد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دیزی ودردسرهای بچه گربه ها (۴) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دیزی ودردسرهای بچه گربه ها (۴) |
| فرمت کتاب | |
| حجم فایل کتاب | ۲۰.۱۱ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۲۰۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۴۳۴۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه دیزی و دردسرهایش، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |
دیزی و دردسرهای جشن سال نو (۵)![]()
کریس گری
دیزی و دردسرهای غول بودن (۳)کریس گری
ماروین نارنجی و خانهی خانم معلم ۴لوئیس سکر
توتو، گربه نینجا؛ جلد اولدرموت اولیری
برای سنین پایین بهتر
عالیه من دیزی و دردسر های زندگی رو از کتابخونه ولیعصر امانت گرفتم و خواندم ولی چون خیلی دوستش نداشتم به زور می خوندم ولی بعد متوجه شدم که فقط کتاب های اول نویسندش کمی حوصله سر بر بود ولی حتما...بیشتر
معرکه عالیییییییییی
دلم برای مامانش سوخت 🤭😅