معرفی و دانلود کتاب دیزی و دردسرهای زندگی (۱) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دیزی و دردسرهای زندگی (۱)subscriptionAvailable

کتاب دیزی و دردسرهای زندگی (۱)

۴.۳(از ۱۳ امتیاز)
کریس گری، مژگان کلهر
انتشارات:
نشر پیدایش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دیزی و دردسرهای زندگی (۱)

دیزی دختر بچه بازیگوشی است که ماجراها و اتفاق‌های زندگی‌اش را به زبانی شیرین و جذاب روایت می‌کند. دردسرهای دیزی به صورت یک مجموعه شش جلدی نوشته شده است. «کریس گری» یک سال پس از اینکه اولین کتابش را با عنوان «نخود فرنگی‌ها را بخور» منتشر کرد، در لیست ده نویسنده برتر کتاب‌ کودک و نوجوان قرار گرفت و تصمیم گرفت داستان‌های بیشتری با شخصیت دیزی بنویسد. کتاب «دیزی و دردسرهای زندگی» از این مجموعه است. دردسرهای دیزی به خاطر زبان طنز و شیرینی که دارد، کتاب مفرح و شادی است و با اینکه برای کودک و نوجوان نوشته شده اما می‌تواند لبخندی روی لب بزرگترها هم بیاورد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دیزی و دردسرهای زندگی (۱) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دیزی و دردسرهای زندگی (۱)
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
نویسنده:کریس گری
مترجم:مژگان کلهر
انتشارات:نشر پیدایش
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۲۱.۰۵ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۱۹۲ صفحه
قیمت کتاب:۹۳۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه دیزی و دردسرهایش، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

لعیا

نمیاره

🌈maryaysa🌈
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۱۴

من این کتاب رو از کتابخانه ولیعصر گرفته بودم ولی چون به نظرم خسته کننده بود , به زور خوندمش. ولی بعد متوجه شدم که فقط کتاب های اول نویسنده حوصله سر بر بود. بهتون پیشنهاد می کنم که حتما همه جلد...بیشتر

masume
۱۳۹۹/۰۱/۰۸