کتاب شعرهای در ستایش مادر
معرفی کتاب شعرهای در ستایش مادر
در فرهنگ ایرانی، مادر، الهه زایش و آفرینش، نماد و نشانه مهربانی، ایثار، گذشت و عشق است.
مادر در شعر ایرانی از سپیدهدم تاریخ تا امروز مورد ستایش شاعران بوده است. آنها گاهی در وصف مادر واقعی، زمانی در وصف مادر دهر (البته نه همیشه اهورائی) بعنوان سمیل زایش و پیدایش و گاهی هم در وصف مام وطن، سرودهاند.
«شعرهای در ستایش مادر» نوشته اسداله نقدی، مقام و منزلت مادران را در شعر ایرانی، از اشعار رودکی تا سروده های ناب استاد شهریار بررسی کرده است.
ابیاتی از شعر از استاد شهریار را در وصف مادر میخوانید:
در زندگیّ ما همه جا وول میخورد
هر کُنج خانه صحنهای از داستان اوست
در ختم خویش هم به سر کار خویش بود
بیچاره مادرم
بسیار زیبا و دلنشین مجموعه ای از اشعار درباره ی « مادر »که البته بعضی هاشون را هم ممکنه قبلا خوانده باشیم اما به این شکل در یک کتاب خیلی لذت بخش بود..... رَبَّنَا اغْفِرْ لِی وَلِوَالِدَیَّ وَلِلْمُؤْمِنِینَ یَوْمَ یَقُومُ الْحِسَابُ". "
کتاب نودم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی. . واقعا عالی بود و لذت بردم ولی حیف که کم بود تعداد شعرها ، ۱۰ بریده از کتاب به اشتراک گذاشتم برای دوستان .
نمی دانم چه قدر برایم سختی کشیده ای، البته چرا بعضی هایش را می دانم ها ؛ اما می دانم که هنوز درک آن ها را ندارم. درکی از بزرگیت، از سخاوت مندی ات از مهربانی های بی وصفت و
کتابی زیبا که گزیده ای از اشعار سروده شده در ارتباط با مادر رو جمع آوری کرده بود ، متاسفانه عضو کتابخانه نیستم و فقط نمونه رو مطالعه کردم ، بسیار سپاسگزارم از آقا سید جواد که این کتاب رو
عالی
سلام این برنامه واقعا خیلی عالیه ممنون