معرفی کتاب خداحافظ سارایوو
«خداحافظ سارایوو» رمانی با موضوعیت جنگ بوسنی است، اثر «آنکارید وهانا اسکارفیلد».
روایتی تکان دهنده و جذاب از زندگی یک خانواده بوسنیایی در دوران یکی از طولانیترین و خونینترین محاصرههای تاریخ بشر با هدف اصلاح نژادی. در این میان نویسنده از شجاعت، امید، مهربانی و فرهنگ این ملت نیز میگوید، تا خداحافظ سارایوو را به رمانی خاص و خواندنی تبدیل کند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خداحافظ سارایوو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خداحافظ سارایوو |
| حجم فایل کتاب | ۳.۶۶ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۸۴۶۰-۵۰-۳ |
| تعداد صفحهها | ۴۴۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۰۰۰۰ تومان |
قلبم را در دشت لیلی به خاک بسپار![]()
مارک کوکیس
فروخته شدهپاتریشیا مککورمیک
پاریس زیرزمینیاتا شایبر
دیالمهمحمدمهدی خالقی
در بند اعدامآنتونی ری هینتون
روایتی عالی از تلاش برای بقا با چاشنی امید و عشق!
زیبا و غم انگیز
خیلی عالی بود به شدت پیشنهاد می کنم
روایتی جذاب و دراماتیک از تلاش تکتک اعضای یک خانواده برای حفظ کانون خانوادهای که در یک جنگ نابرابر گیر افتادن. شجاعت دخترها و البته فداکاریهاشون خیلی زیبا بود.
ارزش یکبار خوندن رو داره.
این کتاب فوق العاده است.
زاویه دید پناهجویان و محاصره شدگان بصورت همزمان ارائه شده. البته بنظر میرسه نویسنده تعمدی از برخی مطالب صرفنظر کرده، مثلاً خوی وحشی صربها مثل کتاب پرنده های انجیر تشریح نشده. ضمن اینکه نقش نیروهای مستشار ایرانی هم کاملاً نادیده گرفته...بیشتر
ترجمه ش عالیه خود خاطرات کتاب هم جالبن
ترجمه خوب بود و خود داستان هم پر کشش بود. با اینکه رفتار ها رو گاهی درک نمیکردم ولی بیان مطالب عالی بود و من رو همراه کرد