معرفی و دانلود کتاب ماموستا + خلاصه رایگان

۴.۲ امتیاز(از ۵ رأی)
علی رستمی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماموستا

«ماموستا» زندگی‌نامه و خاطرات ماموستا ملاقادر قادری امام‌جمعۀ پاوه، به قلم علی رستمی (-۱۳۴۳) است. «ماموستا» در زبان کردی به معنای استاد و شیخ است و به روحانیان اهل سنت کردستان گفته می‌شود. در مقدمه می‌خوانید: دغدغۀ قدیم من کتابی برای کردستان بود؛ کتابی که بتوانم با آن فرهنگ و جغرافیا و تاریخ این قوم غریب را به تصویر بکشم، قوم و خویشان مسلمانی که در همسایگی ما شریک شادی‌های و غم‌های ما هستند و از فرط نزدیکی کمتر آنان را می‌بینیم. آنان دغدغۀ اخیر من بودند و من برای بیان این دغدغه به دنبال راوی صادقی بودم که بتواند راه‌گشای من و نویسندگان بعد از من برای روایت این قوم کهن باشد. در طول زندگی‌ام و در مسیر نوشتن‌هایم با بسیاری از هم‌وطنان کرد آشنا شدم که می‌توانستم با مصاحبت با ایشان گوشه‌ای از آنچه را می‌خواستم به قلم تحریر درآورم. ولی شخصیت جامع و کامل کودکی از اهالی اورامانات، نوجوانی با زی طلبگی خاص، ماموستایی مدیر و مجاهدی شجاع، به نام ملا قادر، مرا به سمت پاوه کشاند و بدون آنکه با کسی یا سازمانی طرح کتابم را در میان بگذارم به ملاقاتش شتافتم. بخشی از خاطرات ماموستا ملاقادر قادری را می‌خوانید: مادرم مدام در گوشم می‌خواند که «باید بروی و ملا بشوی»، ولی من سکوت کرده بودم؛ سکوتی از سر رضایت. نمی‌دانستم جوابش را چه بدهم. حرفی نمی‌زدم. اصرار که کرد، گفتم: «شما می‌گویی چه کار کنم؟» گفت: «برویم پیش ملا مصطفی یا خلیفه محمدسعید تا با آنان مشورت کنیم.» مرحوم خلیفه محمدسعید تا حدودی اهل سواد و معلومات دینی بود؛ اهل طریقۀ قادری و فردی مردم‌دار و صالح. بیشتر روزها امامت نمازهای پنج‌گانۀ نوریاب را عهده‌دار بود. مرحوم ملا مصطفی هم از روحانیان منزوی و ساکت روستایمان بود. مادرم من را به خانۀ او برد. او خیلی به مادرم احترام می‌گذاشت و با روی خوش پذیرای ما شد...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماموستا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابماموستا
موضوعخاطرات، زندگی‌نامه
نویسندهعلی رستمی
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۱۱/۱۵
فرمت کتابEPUB

خالد
۱۳۹۶/۱۱/۰۷

ممنونم از طاقچه بابت آوردن این کتاب باارزش. دست شما درد نکنه. امیدوارم روزی زندگینامه شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید رو هم اینجا ببینم.

یادداشت‌های سوسنگرد
غلامرضا صادق زاده
‌‫طیب‮‬‌‫: زندگی‌نامه و خاطرات حر نهضت امام خمینی (رحمه‌الله) شهید طیب حاج‌رضایی
گروه نویسندگان
صخره سخت
محمدحسن روزی‌طلب
چه کسی لباس مرا پوشید؛ خاطرات آزاده محسن فلاح
محبوبه شمشیرگرها
پناهگاه بی پناه (خاطرات بازماندگان بمباران پناهگاه پارک شیرین کرمانشاه)
مهناز فتاحی
کمی تا آخر دنیا: آزاده‌ای که به عشق زیارت امام خمینی (ره) حافظ قرآن کریم شد
محمدرضا آقا محمدی
حمیدرضا سهیلیان؛ آسمان ۶
راضیه تجار
گمشده من‏‫: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضایی‏‫
محمدمهدی بهداروند
خورشید می‌ماند