کتاب مزرعه حیوانات
خواندن نظراتمعرفی کتاب مزرعه حیوانات
«مزرعه حیوانات» اثر ماندگار جرج ارول(۱۹۵۰-۱۹۰۳)، نویسنده انگلیسی است.
در بخشی از مقدمه مترجم بر این کتاب میخوانیم:
نوشته اورول، سرشار از سادگی در کلام است. روایتی بدون پیچیدگیهای ادبی که نه به زبانی "شکسپیری" نوشته شده است و نه به زبان مردم کوچه و بازار....
حقیقتش اگر تصمیم گیری با من بود، خواندن این کتاب را برای دانش آموزان مدارس اجباری میکردم. کتابی که در عین سادگی و کم حجم بودنش، میتواند به طرز شگفت انگیزی دیدگاه انسان را به آن چه در اطرافش اتفاق میافتد تغییر دهد. صدها صفحه تفسیر و توضیح میتوان در مورد این کتاب نوشت و باز هم شک نداشته باشید که جای بسیاری حرفها خالی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«تمام آن سال، حیوانات مثل بردهها کار کردند. اما هنگام کار، خوشحال بودند و از هیچ تلاش و فداکاری دریغ نمیکردند و به خوبی میدانستند که هرچه تلاش میکردند به سود خودشان بود و همنوعان آینده شان و نه برای مُشتی انسانِ مفت خورِ دزد. در طول بهار و تابستان، هفتهای ۶۰ ساعت کار کردند و در ماه آگوست، ناپلئون اعلام کرد که بعدازظهرهای یکشنبه هم باید کار کنند. البته این کار داوطلبانه بود، اما هرحیوانی که زیر بار انجام آن نمیرفت، جیره خوراکش نصف میشد. با تمام این احوال باز هم مجبور شدند از انجام بعضی کارها صرف نظرکنند. برداشت محصول کمی از سال قبل کمتر بود و دو قطعه زمینی که باید اوایل تابستان برای کشت چغندر بذرپاشی میشدند، چون شخمزدنشان به موقع کامل نشده بود، بذرپاشی نشدند. با این اوضاع، پیشبینی این که مستان سختی در پیش دارند، کار مشکلی نبود.»
قلعهی حیوانات
بیشعوریخاویر کرمنت
طاعونآلبر کامو
کوریکیومرث پارسای
قطار سروقتهاینریش بل
دوستانی که نظر مینویسین لطفا علاوه بر خود کتاب راجع به ترجمه اش هم نظر بدین که ما بفهمیم کدوم ترجمه بهتره😊
سال ۵۷ ک انقلاب شد شاه رو از کاخ سعد اباد بیرون کردن.ده سال بعد هاشمی رفسنجانی به کاخ سعداباد برگشت... و بنیان رانت خواری و اشرافی گری رو بنا نهاد...
گویا نویسنده این کتاب یک مسافر زمان بوده و به آینده آمده و سفرنامه ای از ایران نوشته!!! گرچه به نظر من این کتاب در جهت مذبوحانه نامیدن جمهوری و انقلاب و تلاش برای حفظ ارکان سلطنت نوشته شده و
عالیه این کتاب .... همه حیوانات برابرند اما برخی ها برابر ترند
کتاب به صورت دقیق آسیب های انقلاب ها رو بررسی کرده مهمترین آسیب فراموش کردن آرمان های اصلی انقلاب است که توسط خوک ها تغییر میکنه و گوسفند هایی که همیشه راضی اند سوژه های مناسبی برای فریب اذهان عمومی
این روزا باید این کتابو خوند .... زیادم خوند!
انقدر دقیق نوشته شده که حتی اگه بخوای خودتو گول بزنی بازم حقیقتش شلیک میشه تو گیجگات.
کتاب یه شاهکاره ولی متاسفانه این نسخه دارای اشتباهات تایپی فراوانی است توصیه میکنم نسخه های دیگه رو امتحان کنین
حال روز جامعه ای ما
جورج اورول پادشاه ادبیات استبداد در این کتاب که در بحبوحه جنگ سرد نوشته شده ماهیت انقلاب های جهل آمیزی را که آن روزا در کشورهایی مانند کوبا رخ می داد نه تنها هجو می کند بلکه به تمسخر علنی