کتاب پیگیری در بازاریابی شبکهای
معرفی کتاب پیگیری در بازاریابی شبکهای
همهی مشتریهای احتمالی، بلافاصله وارد کار نمیشود. مشتری احتمالی باید در مورد پیشنهاد ما فکر کند، اطلاعاتی را که به او دادهایم بررسی کند، و احتمالاً با یکی دو نفر مشورت کند. به هر حال، چیزی او را بازمیدارد که به دعوت ما پاسخ مثبت بدهد. آیا میترسد که تصمیم عجولانهای بگیرد؟ آیا با ما راحت نیست؟ آیا مشکل از معرفی کار بوده است؟
دلیلش هر چه باشد، ما باید مشتری احتمالی را پیگیری کنیم.
چه کار میتوانیم بکنیم که پیگیریهای ما مفید باشد و به «جواب بله» ختم شوند؟ چه چیزی بگوییم که بهانههای شایع و دغدغههای مرسوم مشتری احتمالی را رفع و او را ترغیب به ثبتنام کنیم؟
وقتی مهارتهای درستِ پیگیریکردن را بلد باشیم، ترس و تعلل از بین میروند. دیگر از تلفنکردن نمیترسیم و اتفاقاً با شوق و انگیزه و اعتمادبهنفس بالا با مشتری احتمالی تماس میگیریم.
پیگیری درست یعنی اینکه گفتگوی سازندهای با مشتریان احتمالی داشتهباشیم؛ یعنی اینکه مشتری مشتاقانه منتظر تلفن ماست؛ یعنی رابطهها همیشه حفظ میشود؛ و هر وقت مشتری بخواهد وارد شود، ما در خدمتش هستیم.
از تکنیکهای کتاب «پیگیری در بازاریابی شبکهای» اثر مشترک کیت و تام شرایتر استفاده کنید تا مشتری احتمالی به جای «الان نه» بگوید «همین الان». موفق باشید.
کتاب های این استاد بزرگ نتورک مارکتینگ عالی هستن
بهترین ترجمه این کتاب همین هست عالیه از 10 کتابی هست که باید اول خواند در این رشته
واقعا چرا این کتاب باید با نام دیگری به فروش برسه .این کتاب همان کتاب فالو هستش فقط اسم کتاب به پیگیری تغییر کرده .البته با متن بسیار گنگ و نامفهوم و تکراری . توصیه نمیکنم برای مطالعه