کتاب انگیزه در ۶۰ ثانیه
رازهایی درباره اینکه چگونه انگیزه بگیریم
معرفی کتاب انگیزه در ۶۰ ثانیه
همگی انسان ها برای انجام کارها و وظایفشان نیاز به انگیزه ای برای شروع و ادامه دارند . چقدر عالی میشود که بتوانیم یاد بگیریم چگونه فردی خودانگیخته باشیم و در جهت اهداف مان قدم برداریم .در دوره ای که برای افراد طالب موفقیت، انگیزه داشتن یک برتری ویژه محسوب میشود ،وجود دانشهایی پیرامون این موضوع بسیار حیاتی است .کتاب انگیزه در 60 ثانیه بی شک یکی از برترین کتاب ها در جهت یادگیری مهارت های ایجاد انگیزش در انسان میباشد که به صورت مختصر و مفید و با زبانی ساده توسط راهکارهایی کاربردی به ما می آموزد که چگونه در کمترین زمان ممکن در خود انگیزه ایجاد کنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب انگیزه در ۶۰ ثانیه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | انگیزه در ۶۰ ثانیه |
| حجم فایل کتاب | ۲.۲۵ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۷۴۰۳۴۵۹ |
| تعداد صفحهها | ۱۵۷ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۷۰۰۰ تومان |
به نظرم خیلی کتاب خوبی بود و بیشتر راه حل های کاربردی ارائه می دهد و خیلی به دلایل بی انگیزگی و اهمال کاری نمی پردازد
خیلی کتاب مفیدی بود، سراسر راهکار عملی بود که با استفاده از چندتاش میشه کیفیت زندگی رو بالاتر برد و به اهداف نزدیک تر شد. توی یک فصل از قانون ۵ ثانیه هم نام برده