کتاب هنر بیان؛ حرف بزن تا برنده شوی
خواندن نظراتمعرفی کتاب هنر بیان؛ حرف بزن تا برنده شوی
«هنر بیان (حرف بزن تا برنده شوی)» یکی دیگر از آثار برایان تریسی، از سخنوران برجسته حوزه موفقیت و رشد فردی آمریکا درباره خوب سخن گفتن است.
خوب سخن گفتن میتواند احترام دیگران را به همراه داشتهباشد، ارزش و اعتبار شما را در شرکت افزایش دهد و توجه افرادی را که میتوانند شما را یاری رسانده و درها را بهرویتان بگشایند جلب نماید. همچنین توانایی خوب سخن گفتن، مردم را متقاعد میسازد که شما روی هم رفته از سایر افرادی که قادر نیستند به اندازه شما خوب سخن بگویند، با استعدادتر وباهوشتر هستید.
باارزشترین دارایی شما چیست؟ البته ذهن شما! یکی از باارزشترین مهارتهایی که در اختیار دارید، توانایی خوب اندیشیدن و ابراز خود بصورت آشکار است.
این مهارت میتواند شما را به اندازه هر استعداد دیگری- که قادرید آن را شکوفا سازید- در کسب ترفیع بیشتر و سریعتر یاری رساند. از همه مهمتر، تنها راهی که میتوانید از آن طریق، مهارت خود را در یک زمینه نشان دهید، بیان نظرات و عقاید تان به طور رسا و آشکار و به صورت نوشتاری است. هنگامی که خوب سخن بگویید، مردم میگویند: «او واقعاً در مورد آنچه سخن میگوید آگاهی کامل دارد.»
خوب سخنگفتن آموختنی است. اگر سخنرانی مبتدی هستید، این کتاب به شما نشان خواهد داد چگونه میتوانید روند صحبت کردن خود را با مهارت، اطمینان و شفافیت سرعت بخشید. اگر هم سخنران با تجربهای هستید، این کتاب برخی از تکنیکها، روشها و شگردهای سخنوران برجسته را در زمینه تجارت، سیاست و زندگی شخصی به شما خواهد آموخت.
آیین سخنرانی
دیل کارنگی
اعتماد به نفسبرایان تریسی
آیین دوستیابی (چطور به یک فرد اجتماعی و محبوب تبدیل شویم) (خلاصه کتاب)دیل کارنگی
فنون بیان نافذاحمد محمدی
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
۷,۵۰۰۵۰%
من دنبال یه کتاب بودم که درباره گفتگو های محاوره ای باشه درحالی که تمرکز این کتاب روی سخنرانی کردنه.ولی اینقدر خوب و روان نوشته شده که منو وادار کرد بیش از صد صفحش رو بخونم .مطالب خیلی مفیدی رو
عالی
نکات خیلی ریز و خیلی کاربردی گفتید
سلام دوستان این کتاب کتاب عالیی هست توصیه میکنم.کسی کتابی راجب گفتوگوی محاوره ای یا هنرسخنرانی در جمع میدونه به من بگه برای کسی ک خجالتیه و یا کم حرف ممنون میشم
عالی