معرفی و دانلود کتاب خُلقیات نیما + خلاصه رایگان

۴.۰(از ۴ امتیاز)
ابراهیم قیصری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خُلقیات نیما

«خُلقیات نیما» پژوهشی است درآثار شاعر معاصر نیما یوشیج (۱۳۳۸-۱۲۷۴) مبدع شعر نو یا نیمایی، به قلم دکتر ابراهیم قیصری. در این کتاب علاوه بر آشنایی با خلقیات و سلوک نیما با آن‌دسته از اشعار وی که نمایاننده شخصیت و روحیات این شاعر بزرگ است آشنا خواهیدشد.

در ابتدای کتاب نویسنده به رابطه دوستی و پیوند جلال آل احمد و نیما اشاره می‌کند و بخش‌هایی از مقاله وی درباره نیما (پیرمرد چشم ما بود) را که اشاره به روحیات او دارد بازگو می‌کند:

«پیرمرد در امور عادی زندگی بی‌دست‌وپا بود، درمانده بود و اصلاً با ادب شهرنشینی اُخت نشده بود پس از این همه سال که در شهر به‌سر برده بود هنوز دماغش هوای کوه را داشت و بر چیزی جز لوازم آن‌جور زندگی تن درنمی‌داد. حتی جورابش را خودش نمی‌خرید و پارچهٔ لباس از این سرِ سال تا آن سر، در دکان خیاط می‌ماند. بسیار اتفاق افتاد که با هم سرِ یک سفره باشیم اما عاقبت نفهمیدم پیرمرد چه می‌خورد و به چه زنده است؟ در غذا خوردن، بد ادا بود: سردی و گرمی طبیعت غذاها را مراعات می‌کرد. شب‌مانده نمی‌خورد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خُلقیات نیما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خُلقیات نیما
حجم فایل کتاب:۱.۴۷ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۶۰۴۳۳۳۳
تعداد صفحه‌ها:۹۶ صفحه
قیمت کتاب:۲۱۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

Hamed
کدام پرنده است که بپرد و من کینهٔ آن پرنده را در دل نداشته باشم! عیناً مثل جغد.»