معرفی و دانلود کتاب حسد بر زندگی عین‌القضاة + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر ثالث

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حسد بر زندگی عین‌القضاة

مسعود کیمیایی( -۱۳۲۰)، کارگردان، نویسنده و شاعر است. «حسد بر زندگی عین‌القضاة» دومین رمان کیمیایی و داستانی پیرامون زندگی عین‌القضات همدانی، عارف نامی ایرانی، است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: « اتاق‌‌ها سر به سرسرا دارد، تودرتو و تاریک. مردانِ پریشان در احوال سماع می‌‌چرخند و هشیار به جهان خود و بریده از احوال این جهانند. چهره‌‌ها ناپیداست و تن‌ها به گردش خود رها شده از خود. تن‌ها پوشیده در عبا، بعضی با دستارهای باز که بر سر و گردن انداخته‌‌اند و بعضی با کلاه و شلوار و دامن و کفش و گیوه سفید دور خود و جهان می‌‌گردند. ضربه‌‌های شعر به ضرب، در شانه‌‌های مردان نشسته به وجد بر سه ضرب می‌‌شکند، در سرسرای پر شمع، پیراهنی دریده، ضجه‌‌هایی از فراق، شغب و شهاب بر چشم‌‌ها، آن‌چنان شاه‌وش است و فرمانروا که گردیدن به خود و جهان، همه حرکت عالم است. همه شخیص، جسیم، در شأن و شوکت، امر به شدن در تاریکی چهره و روشنی دید، سماع در کار است».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حسد بر زندگی عین‌القضاة و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحسد بر زندگی عین‌القضاة
شابک-۹۷۸-۹۶۴-۳۸۰-۴۲۸-۲
برچسببهترین‌های ادبیات داستانی

mehregan
۱۳۹۵/۰۷/۲۲

ما مرگ و شهادت از خدا خواسته ایم و ان هم به سه چیز کم بها خواسته ایم گر دوست چنان کند که ما خواسته ایم اتش و نفت و بوریا خواسته ایم یکی از ویژگی های برجسته کتاب دیالوگ...بیشتر

محمد گرامی
۱۳۹۶/۱۰/۱۳

نثر کتاب یکم سنگینه ولی میشه درکش کرد و همین درک کردنه حسه خوبی داره. خوندنش لذت بخشه. چون شخصیتها و دیالوگاشون. خیلی قوی پزداخته شده

مهرنوش
۱۴۰۴/۱۲/۲۷

کاش بقیه‌ی کتاب‌های آقای کیمیایی رو هم موجود کنین.

۱۴۰۲/۰۱/۲۹

خیلی متن سخت داره اصلا خود نویسنده باید بیاد رمزگشایی کنه منظور خیلی جاها فهم نمیشه مخاطب نمیتونه خیلی جاها ارتباط برقرار کنه با متن

بریده‌هایی از کتاب

فرعیسم
شما رنج مرا ستوديد و بر جنونم تازيانه زديد... درود بر زخم‌های تن تنها...
مسلم عباسپور
تاريخ از آن قضاوتی است كه جانب مردم بدارد. اين چنين شوق زندگی می‌آيد. تلألو پاك و حرير خداوندی از آن طينت‌های نيرومند پاك سرشتِ رو به سوی مردم است.
دال و مدلول با دلالت مرده‌اند
مسلم عباسپور
چون از غم عشق تو صد جامه به جان چاك است. عشاق چه كم دارند
𝐬𝐚𝐫𝐢𝐧𝐚𝐲
‫عين‌القضات جوان سربالا می‌كند و نگاه به جمعيت دارد. گرسنگی را نمی‌شود محاكمه كرد.