معرفی و دانلود کتاب فارسی عمومی + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات جامی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فارسی عمومی

کتاب فارسی عمومی برای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، اثر دکتر ابراهیم قیصری و دکتر محمد دهقانی است. این اثر در سه بخش به بررسی فرهنگ و تاریخ ادبیات ادبیات کهن و معاصر فارسی می‌پردازد.

درباره‌ی کتاب فارسی عمومی

زبان فارسی یکی از زیباترین زبان‌های دنیا است. این زبان که در ایران و کشورهای همسایه مانند افغانستان و تاجیکستان زبان اصلی مردم است، شاعران و نویسندگان زیادی را به دنیا تحویل داده است. شاعرانی که آثاری دلنشین، جذاب و جاودان آفریده‌اند و تا ابد هم به یادگار می‌مانند. دکتر ابراهیم قیصری و دکتر محمد دهقانی در کتاب فارسی عمومی در سه بخش به بررسی فرهنگ و ادبیات و تاریخ ادبیات می‌پردازند. نگاهی به ادبیات کهن ایران دارند و آثار والای آن را بررسی می‌کنند و در بخش آخر هم با بررسی ادبیات معاصر و شعرهای شاعران معاصر، کتاب را به پایان می‌رسانند. کتاب فارسی عمومی می‌تواند برای تمام دانشجویان و علاقه‌مندان به زبان و ادبیات فارسی جذاب باشد و حرف‌هایی برای زدن داشته باشد.

کتاب فارسی عمومی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب فارسی عمومی برای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تالیف شده است.

فهرست

• فرهنگ و ادبیات
  • ادبیات کهن
  • ادبیات معاصر

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فارسی عمومی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فارسی عمومی

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۹/۱۱

اصلا پر مایه نبود.حیف از پول

بریده‌هایی از کتاب

چه کسی می‌خواهد من و تو ما نشویم خانه‌اش ویران باد! من اگر ما نشوم، تنهایم تو اگر ما نشوی، خویشتنی
من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمی‌خیزند من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد؟ چه کسی با دشمن بستیزد؟ چه کسی پنجه در پنجه هر دشمن دون آویزد
دشتها، نام تو را می‌گویند کوهها، شعر تو را می‌خوانند کوه باید شد و ماند رود باید شد و رفت دشت باید شد و خواند