کتاب پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید
معرفی کتاب پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید
«پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید» اثر میچ آلبوم، نویسنده رمان پرفروش «سهشنبهها با موری» است. میج آلبوم در این اثر نیز داستانی از زندگی میگوید اما با روایتی متفاوت. زندگی اینجا از انتها آغاز میشود.
ادی سرپرست تعمیرکاران پارک رابی پیر در اثر یک سانحه در شهربازی میمیرد. او در دنیای پس از مرگ به هوش میآید و درمییابد که بهشت، مقصد سفر نیست بلکه جایی است که انسان زندگیاش را مرور میکند. ادی در این سفر پنج نفر را ملاقات میکند و در هر ملاقات از بخشی از زندگیش آگاه میشود و پاسخ سؤالاتی که در طول زندگی همیشه با او بودهاست را پیدامیکند.
میج آلبوم در این اثر سعی میکند وجه دیگری از بهشت را به ما نشان دهد، وجهی به نام آگاهی از چراهای زندگی. بهشت در کتاب آلبوم جایی است که انسان سبکبار میشود، دلیل اعمال افراد را درمییابد و میتواند آنها را بهراحتی ببخشد. هنگامی که ذهن، آگاه شده و کینهها برطرف میشوند، رسیدن به بهشت آسان و ممکن خواهدشد.
این کتاب فوق العادس. واقعا ارزش خوندن داره. باعث میشه جور دیگه به مسائل و اتفاق هایی که برامون میافته و درکشون نمیکنیم، نگاه کنیم. نگاه جدیدی به زندگی میده بهمون
بنظر من قلم میچ البوم عالییییهههه پیشنهاد میکنم حتما کتاباشو بخونیین حتمااا
کتاب جالبیه که بهمون یاد میده زندگی آدمها به هم مرتبطه ،حتی آدمهایی که همدیگه رو هیچ وقت از نزدیک ندیدن و نمیشناسن.نگاه جالبی داشت
کتابی که شاید تا مدتها ذهنتون رو درگیر خودش کنه! با نگرشی متفاوت از تصورات درباره ی بهشت! داستان از آخر شروع میشه تا شاید اینو بگه که «همه ی آخرها میتوانند شروعی دوباره باشند» ابتدای داستان ساعات آخر مرگ یک نفر
الان که این کتاب روخوندم دارم به این فکر میکنم که تاالان زندگیم روی زندگی چند نفر تاثیر گذاشته؟امیدوارم وقتی دربهشت ملاقاتشون میکنم از تاثیرات مثبتش بگن برام،حداقل سعی میکنم ازاین بعد اینطوری زندگی کنم😇 ترجمه روان،فضاسازی وتعلیق های عالی که
معرکه بشدت تاثیر گذار و جذاب و باور پذیر...نویسنده واقعا خلاق است حتما حتما بخوانید و لذت ببرید هم چنین سایر اثار میچ البوم...واقعا در عجبم چرا در ایران انچنان که باید معروف نیست
سلام مثل همه کارهای میچ آلبوم عالی بود ترجمه هم روان و خوب بود دست طاقچه درد نکنه
به نظرم کتاب خیلی خوبیه و مهم تر از همه اینکه قابل تفکره تا مدت ها بعد... من که لذت بردم از خوندش😍
من این داستانو بیشتر از سه شنبه ها با موری دوست داشتم با اینکه موصوع یکی بود، مرگ
عالی بود..نگاه خاص..توصیفات عالی...مثل کتاب قبلیش اینهم خاص و عالی بود