دانلود و خرید کتاب کتاب نارنجی (هنر پایان‌دادن به مذاکره به شیوه‌ی مطلوب و متعجب‌کردن مشتری) جفری گیتومر ترجمه فرخ بافنده
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب کتاب نارنجی (هنر پایان‌دادن به مذاکره به شیوه‌ی مطلوب و متعجب‌کردن مشتری)

کتاب کتاب نارنجی (هنر پایان‌دادن به مذاکره به شیوه‌ی مطلوب و متعجب‌کردن مشتری)

معرفی کتاب کتاب نارنجی (هنر پایان‌دادن به مذاکره به شیوه‌ی مطلوب و متعجب‌کردن مشتری)

نمی‌توانید معامله را تمام کنید؟ چه کسی مقصر است؟ شما؟ رئیستان؟ شرایط؟ مشتری؟ این کتاب هنر پایان دادن به معامله را به شیوه‌ای که مطلوب شما و کارفرمایتان باشد آموزش می‌دهد. جفری گیتومر و توماس لیندال، نویسندگان این اثر در پیشگفتار کتاب می‌گویند: «می‌توانی بهترین معرفی دنیا را داشته باشی، می‌توانی در ارائهٔ محصول یا خدمتت بهترین باشی؛ ولی اگر ندانی که چه‌طور معامله‌ای را تمام کنی، عین این است که پول غذا خوردن در رستوران را بدهی ولی توی اتوموبیلت غذا بخوری... تمام کردن معامله، تنها یکی از مراحل چرخهٔ فروش است. این‌طور نیست که به آخر فرایند فروش بپری و معامله را تمام کنی ـ بلکه این کار قدم به قدم، و با گذر از مراحل مختلف، صورت می‌گیرد. تو برپایهٔ آن‌چه که برای متقاعد کردن مشتری گفته‌ای و انجام داده‌ای، موفق به تمام کردنِ معامله و فروش می‌شوی. تمام کردن واقعی معامله، توازن ظریفی است بین حرف‌ها و اقدام‌های تو، و افکار و برداشت‌های مشتری.». پس خواندن این کتاب برای کسانی که می خواهند کسب‌وکار موفق و ایده‌آلی داشته‌باشند قطعا در پیشرفت آنها موثر خواهدبود. کتاب از دو بخش تشکیل شده‌است. بخش اول با عنوان «هنر پایان دادن مذاکره به شیوهٔ مطلوب» که به قلم جفری گیتومر ـ نویسنده و مربی برجستهٔ حوزهٔ فروش ـ نوشته شده، به روش‌های تمام کردنِ موفقیت‌آمیز معامله پرداخته است. بخش دوم کتاب با عنوان «متعجب کردن مشتری» به قلم توماس لیدال نوشته شده‌است.
sarbandi
۱۴۰۰/۰۱/۲۱

کتاب بسیار عالی است است چند راهکار میدهد که بسیار عالی ...این کتاب من تو شرکت یکی از دوستان دیدم پیشنهادم اینه که بخونید و چندبار هم بخونید برای خواندن کتاب اول باید روزنامه وار خواندن دوم باید نکته برداری کرد سوم باید نکات

- بیشتر
برای استفادهٔ موفق از سؤال‌ها، باید پیشاپیش در موردشان فکر کنی و آن‌ها را روی کاغذ بیاوری. لیستی مشتمل بر ۱۵- ۲۵ سؤال تهیه کن که نیازها، مشکلات، گرفتاری‌ها، دغدغه‌ها و مخالفت‌های مشتری را آشکار کنند. ۱۵ ـ ۲۵ سؤال دیگر تهیه کن تا به‌واسطهٔ اطلاعاتی که آشکار کرده‌ای، مشتری را تشویق به انجام معامله کنند. روال معمول. بعد از حدود ۲۵ بار تلاش برای پرسیدن سؤال‌های درست، کم‌کم پاداش‌های واقعی را می‌بینی.
موریس
جلسات موفق
برایان تریسی
تکنیک‌های رنگ‌کردن قناری (۵۵ راه برای فروش محصولات آموزشی)
حسین شیرمحمدی
بازاریابی هکر رشد؛ آینده روابط عمومی، بازاریابی و تبلیغات
رایان هالیدی
کتاب قرمز رموز فروش موفق
هوتن شاطری‌پور
کتاب نارنجی (هنر پایان‌دادن به مذاکره به شیوه‌ی مطلوب و متعجب‌کردن مشتری)
جفری گیتومر
۴۵ آموزه شگفت‌انگیز از ریچارد برانسون درباره زندگی و کسب و کار
سامی رد
تحلیل ناب (خلاصه کتاب)
الیستر کرول
اگر نخریدند چه کنیم؟ راهکارهایی حیاتی برای فروش
تام هاپکینز
بازاریابی: راهکارهایی برای شناخت نیازهای مشتریان و افزایش فروش
برایان تریسی
زیرک شوید و به ثروت برسید
برایان تریسی
نقشه‌های شیطانی: طرحی برای رهایی از کار کردن برای دیگران و ایجاد کسب‌و‌کار برای خود
هیو مک‌لیود
خودتان را برند کنید
دیوید رویستون لی
رشد فروش ماورایی
جک دیلی
ارائه هر پیشنهادی
اُرِن کِلَف
چکش بصری
لورا ریس
از ایده تا اجرا
چیا چاره‌خواه
مدیریت فروش: تشریح فعالیت‌های کلیدی سرپرست تیم فروش
برایان تریسی
راهنمای کاربردی تدوین برنامه‌ی بازاریابی
الکساندر چرنوو
محصول خوب، محصول بد: عوامل بنیادین در دستیابی به کیفیت بی‌نظیر
جیمز .ال آدامز

حجم

۱۴۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

حجم

۱۴۷٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

قیمت:
۷۹,۰۰۰
تومان