کتاب استلّا
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب استلّا
«استلّا» نام رمانی از یان. دِ هارتوگ هلندی است. او در ۱۹۱۴ در آمستردام هلند به دنیا آمد. عاشق دریا بود ومدتی در کشتی کار میکرد تا عاقبت رشته دریانوردی را تحصیل کرد و به مقام رسمی ناخدائی رسید. مدتی به خدمت پلیس بندری آمستردام درآمد (که کتابهای پلیسی ـ جناییای که مینوشت و رمان زیبای بازرس حاصل این دوره است).مدتی در تئاتر شهر آمستردام شاغل بود که ثمرهاش چند نمایشنامه و از جمله یکی از مشهورترین کارهایش در جهان، نمایشنامه «تختخواب دو نفره» است (که فقط دو سال پیاپی در تئاترهای برادوی امریکا روی صحنه بود). مدتی خبرنگاری پیشه کرد و عاقبت به کار نوشتن رمان روی آورد، رمانها و نوشتههای بلند مستندی (نظیر بچهها، آبهای دنیای جدید و بیمارستان) که حاصل تجربههای او در زمینههای مختلف هستند.
اولین اثر مهم اش «افتخار هلند» که پیش از حمله المان به هلند و اشغال آن منتشرشد برای این ملت حکم حماسه را دارد. شهرت جهانی هارتوگ، با انتشار کتاب «استلا» شروع شد که آن را به انگلیسی نوشت، اثری که به محض انتشار مورد استقبال شدید خوانندههای انگلیسی زبان قرار گرفت و ماهها در فهرست کتابهای پرفروش روز امریکا بود. کارهای هارتوگ جایزههای ادبی متعددی را در کشورهای مختلف دنیا نصیب او کرده است. چند کتاباش مثل استلا، جاده مارپیچ، بازرس (به اسم لیزا)، کشتی کوچک نوح و نمایشنامه تختخواب دونفره به فیلم برگردانده و به بیست و دو زبان ترجمه شدهاند.
بخشی از کتاب:
آپارتمان ساکت و آرام بود. مثل اینکه هیچ کس در خانه نباشد. در ورودی مستقیماً به آشپزخانه ـ ناهارخوری کوچکی باز میشد، اتاقکی بسیار مرتب و منظم که پشت دری شطرنجی سرخ و سفید داشت. دپ کلاهش را از سر برداشت، روی میز انداخت و صدا زد:
«آهای، کجا هستی؟»
دری در انتهای اتاق باز شد و دختری بیرون آمد.
به نظرم بیست و دو سه سال بیشتر نداشت. بلند بالا و موطلایی بود. موهاش را روی شانه رها کرده با روبانی سفید بسته بود. چشمهای درشت و آبی، چشمهای بسیار زیبا و لبهای پر و محجوبی داشت. ازش خوشم آمد. دپ گفت: «این استلاست.»
لبش تبسم کرد، اما چشمهایش جدی ماند. نگاهش حالت نگاه بچهها به کسانی بود که برای اولین بار میبینند. اما چشمش شرمنده نبود.
هیچ یک از آنها باز نمیگردد
خط تیره، آیلینماه منیر کهباسی
خاطرات خفتهپاتریک مودیانو
پلهای مدیسن کانتیرابرت جیمز والر
من احمقشروود اندرسن
هفت گونه سینما (کتاب دوم)
علیرضا کاوه
مطبخ خانهکتلین گریسام
آن سوی خاطراتپرویز نوری
جانی گیتارنیکلاس ری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
برای اولین بار در تاریخ یکنفر به زبان قابل فهم درباره جنگ جهانی دوم نوشت.
کتاب درباره ی جنگ جهانی دومه تو گوگل رایگان هستش و من دو دورخوندمش.
کتاب زیبایی بود.. بخصوص شخصیت راوی، خیلی عمیق به مسائل نگاه میکرد و حرف میزد.. انگار یه شخصت واقعی توی دنیای واقعی خلق شده بود.. داستان ملموس بود در عین حالی که میدونی واقعی نیست. کلا به همه چیز خیلی
دوست داشتمً
استادپرویزدوایی بزرگ