معرفی و دانلود کتاب ۳۱ روز و پنج انگشت + خلاصه رایگان

کتاب ۳۱ روز و پنج انگشت

۳.۰(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ۳۱ روز و پنج انگشت

«۳۱ روز و پنج انگشت» مجموعه داستان‌های کوتاه طنز از محمداسماعیل حاجی‌علیان (-۱۳۵۹)،نویسنده معاصر ایرانی است. بخش کوتاهی از داستان «۳۱ روز و پنج انگشت» را می‌خوانید: اولین شبی که فرخرو را دیدم، شب چله بود. مادرم برایم خواستگاری‌اش کرده و بعد از یک ماه جواب گرفته بود. توی یک کیسه آجیل شب چله ریخت و داد دستم. گفت: «برو نامزدبازی... زود برگردی‌ها، نگن پسرشون هولِه!» کوبهٔ مردانهٔ در را که زدم، صدای پسربچه‌ای کیه گفت. گفتم: «سیروسم.» صدای خنده‌اش آمد. بعد گفت: «من هم بیست و نه روزم.» و صدایی دیگر نیامد. کسی نیامد در را باز کند. چند دقیقه‌ای ایستادم. عصبانی شده بودم. محکم‌تر جفت کوبه‌ها را زدم. این بار صدای دخترانه‌ای کیه گفت. گفتم: «سیروسم.» صدای خنده‌اش آمد و بعد گفت: «من هم سی و یک روزم.» عصبانی‌تر شدم. دوباره کوبه را زدم. صدای مردانه‌ای گفت: «کیه؟ درو از جا کندی...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۳۱ روز و پنج انگشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:۳۱ روز و پنج انگشت
قیمت کتاب:۸۱۰۰۰ تومان

ماوی:)))
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۵/۱۶

چند صفحه اول رو خوندم اما نتونستم ادامش بدم ... انگار پیچیده بود و حتما باید چندبار هر جمله رو میخوندی که سردرگم نشی!

بریده‌هایی از کتاب