٪۵۰
کتاب ایوار
محمداسماعیل حاجیعلیانانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب ایوار
«ایوار» نام مجموعه داستانهای کوتاهی از محمداسماعیل حاجیعلیان (-۱۳۵۹) نویسنده معاصر ایرانی است. او در دانشگاه هنر سمنان، مرمت و صنایع دستی تدریس میکند و داستان کوتاه مینویسد. آثار حاجیعلیان تا کنون در جشنوارههای متعددی از جمله «داستان کوتاه رضوی» برگزیده شدهاند.
بخشی از داستان «میشه شما بهش بگید؟»:
چند تا پیرزن نشسته بودند توی دلم و هی رختچرکها را چنگ میزدند. آرام و قرار هم نمیگرفتند. دست خودم نبود. همهاش گوهربانو میآمد جلوی چشمم که با دستهایش سفت چادرچاقچورش را میکشید و از آنطرف غلامآجان، با آن سبیلهای ازبناگوشدررفته، چادر را هی میکشید و جِرواجر میکرد. مینشست و چکمۀ چرمش را درمیآورد و میگذاشت بالای کلاه گرد آجانیاش و برای گوهربانو عر میکشید. گوهربانو صُمالبُکم نشسته بود و غلامآجان را نگاه میکرد که سرِ فرصت سیگار دستپیچش را توتون میریخت و لبۀ کاغذ را تف ورمیمالید و میگذاشت توی صندوق نقرهای و سیگار میپرید توی دستش. سرش را بلند میکرد و گوهربانو را سیاحت میکرد و کبریت میکشید به تن چکمهاش و فیشی روشن میشد و بوی لاشۀ مرده میپرید بیرون تا توی دماغم و غلامآجان بیخیال دودش را فرومیداد و بعد توی مژههای کمانِ گوهربانو فوت میکرد که تصویر آشغال آجان از کاسۀ چشم گوهربانو بپرد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ایوار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ایوار |
| حجم فایل کتاب: | ۲.۶۹ مگابایت |
| شابک: | -۹۷۸-۶۰۰-۱۷۵-۷۷۷-۸ |
| تعداد صفحهها: | ۱۹۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۳۳۰۰۰ تومان |
کلید کاربردی قانون جذب![]()
جک کانفیلد
او نونا صدایم کردهلیا هاشم زاده فرهنگ