کتاب درست یک پا روی زمین؛ خاطرات ناخدا یکم تکاور سلیمان محبوبی
خواندن نظراتمعرفی کتاب درست یک پا روی زمین؛ خاطرات ناخدا یکم تکاور سلیمان محبوبی
«درست یک پا روی زمین؛ قصههای دریا» خاطرات ناخدا یکم نیروی دریایی تکاور سلیمان محبوبی به قلم محمداسماعیل حاجیعلیان است. او ۱۷ ساعت با ناخدا محبوبی صحبت کرده تا بخشی از کودکی و جوانیاش و بخشی از خاطرات و زندگیاش بهخصوص آنها که به نبرد خرمشهر و آزادسازی آن بازمیگشت را به روی کاغذ آورد:
«دلم میخواست زندگی ناخدا را داستانیتر روایت کنم ولی از طرفی هم نمیخواستم داستانسرایی کنم؛ پس فقط پارههای زمانی زندگی وی را به ترتیبی بَرساخته روایت کردم. بخشهایی را نگفته گذاشتم تا در این فرصت ذهن شما مخاطب عزیز درگیر جوانب مختلف زندگی ناخدا نشود و تنها به شناخت بهتر شما از شخصیت ایشان و روزهای زندگی ایشان در خرمشهر و آزادسازی آن راهنما باشد.
از آنجایی که مخاطب این کتاب نوجوانان خوب سرزمینم هستند، تلاش شده زشتیهای جنگ غالب نشود تا دلزدگی پیش نیاید ولی حرف همیشگی من و همه آنانی که جنگ را تجربه کردهاند، این است که جنگ بدترین حادثه انسانی است»
پرواز روی خاک: خاطرات سرهنگ خلبان منوچهر شیرآقایی
سیدقاسم یاحسینی
یک شهر یک خانهمریم حضرتی
پرواز با آتشزهره علیعسگری
آسمان مال من بود؛ خاطرات سرهنگ خلبان صمدعلی بالازادهساسان ناطق
چریک پیرسیدولی هاشمی
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرسیدقاسم یاحسینی
مهمان صخرهها: خاطرات سرهنگ خلبان محمد غلامحسینیراحله صبوری
سنگریزههایی که شمارش نشدند (خاطرات سرتیپ قیس صبیح الزیدی)فاطیما فاطری
تاکسی سرویسی برای فاو؛ خاطرات خودنوشت محمد بلوریمحمد بلوری
مقاومت در سوسنگرد: خاطرات علی بالشیسیدقاسم یاحسینی
۲۱,۵۰۰۵۰%
نویسنده خیلی به جزئیات عملیاتهای تکاوری و حمله ها اشاره نکرده و به همین خاطر کتاب چندان حالت جذابی برای خواننده هایی که دنبال هیجان هستند ندارد