کتاب داغ سحر ممبنی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:سحر ممبنی
امتیاز
۳.۵از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب داغ

کتاب داغ، نوشته سحر ممبنی، داستان زندگی دختری جوان به نام محبوبه است که در دل شهری شلوغ، در میان رازهای خانوادگی، فقر عاطفی و جست‌وجوی هویت، قد می‌کشد و با گذشته‌ی پنهان مادرش روبه‌رو می‌شود. این کتاب که نشر شقایق در سال ۱۴۰۴ آن را منتشر کرده است، روایتی معاصر از روابط پیچیده‌ی مادر و دختر، نقش زنان در خانواده و تأثیر سکوت و پنهان‌کاری بر نسل بعدی است. در این اثر، فضای خانه، بوستان محله، باشگاه کاراته و خیابان‌های تهران به صحنه‌هایی برای کشمکش‌های درونی و بیرونی محبوبه تبدیل می‌شوند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب داغ اثر سحر ممبنی

کتاب داغ داستان محبوبه را روایت می‌کند؛ دختری که در آستانه‌ی بزرگسالی، هم‌زمان با تلاش برای پیداکردن کار و استقلال، درگیر پرسش‌هایی عمیق درباره‌ی گذشته‌ی خانواده‌اش می‌شود. سحر ممبنی در این کتاب، زندگی محبوبه را در کنار سه زن دیگر خانه، یعنی مهری، شیرین و اکی، به‌ تصویر کشیده است؛ زنانی که هرکدام در اتاقی از این خانه‌ی مشترک، با زخم‌ها و رازهای خود زندگی می‌کنند و به‌نوعی ستون‌های زندگی یکدیگر هستند. کتاب داغ در چند فصل پی‌درپی، از روزمرگی‌های محبوبه شروع می‌کند؛ از اخراج ناگهانی او از مهدکودک، جست‌وجوی خسته‌کننده‌ی کار در سایت‌های کاریابی، تمرین‌های کاراته در باشگاه، تهران‌گردی‌های پرهیاهو با اکی و دیدارهای گاه‌به‌گاهش با کیارش در بوستان.

به‌تدریج، لایه‌های پنهان زندگی مهری، مادر محبوبه، آشکار می‌شود و اعتراف‌های شبانه‌ی او درباره‌ی کودکی سخت، ناپدری آزارگر، فرار از خانه و عشق نوجوانی‌اش به فرجام، داستان را عمیق‌تر می‌کند. سحر ممبنی در کتاب داغ، به‌جای تمرکز بر اتفاقات بیرونی، بر تنش‌های درونی شخصیت‌ها، گفت‌وگوهای خانوادگی، حس گم‌گشتگی محبوبه و تضاد میان ظاهر شاد و باطن زخمی اکی تمرکز کرده است. این کتاب با حرکت میان اکنون محبوبه و گذشته‌ی مهری، تصویری از انتقال رنج، شرم و سکوت از نسلی به نسل دیگر ترسیم کرده است و نشان داده است چگونه یک راز قدیمی می‌تواند سال‌ها بعد، زندگی دختری را که حتی در آن زمان به دنیا نیامده بوده، تحت‌تأثیر قرار دهد.

خلاصه داستان داغ

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

محور اصلی کتاب داغ جست‌وجوی محبوبه برای فهمیدن حقیقت زندگی‌اش است؛ دختری که در خانه‌ و فضایی زنانه، بدون حضور پدر، بزرگ شده و سال‌هاست از خود می‌پرسد پدرش کجاست و چرا هیچ‌کس درباره‌ی او حرف نمی‌زند. او درحالی‌که میان کار پیداکردن، تمرین‌های کاراته، دوستی با آذین و نیلو و دیدارهایش با کیارش در بوستان سرگردان است، مدام با سکوت مهری، افسردگی او و رفتار دوگانه‌ی اکی مواجه می‌شود.

به‌مرور، محبوبه با فشار سؤالاتش، مهری را وادار می‌کند از گذشته‌ی تلخش بگوید؛ از ناپدری‌ای که به او نزدیک شده، از شیرینی که سپر بلایش شده، از کار در دفتر خدمات نظافت، از آشنایی با فرجام، عشق نوجوانی، باغ زال و فرار به تهران با نوزادی در بغل. محبوبه در این میان، هم‌زمان که برای استقلال مالی و شغلی تلاش می‌کند، باید تصمیم بگیرد با دانستن این گذشته چه کند و چطور میان خشم، دلسوزی و امید به آینده تعادل برقرار کند.

چرا باید کتاب داغ را بخوانیم؟

خواندن کتاب داغ فرصتی است برای همراه‌شدن با ذهن آشفته و شفاف دختری که میان نیاز به دانستن حقیقت و ترس از فروپاشی خانواده گیر افتاده است. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه سکوت‌های طولانی، دروغ‌های کوچک و رازهای خانوادگی می‌توانند سال‌ها بعد در زندگی نسل بعدی فوران کنند و آن‌ها را به‌سوی بازتعریف خود و خانواده‌شان بکشند.

خواندن کتاب داغ به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌هایی درباره‌ی روابط مادر و دختر، زخم‌های کودکی، خشونت پنهان خانگی و جست‌وجوی هویت در سال‌های آغاز بزرگسالی علاقه‌مند هستند. این کتاب برای خوانندگانی که در پی روایت‌های شهری و شخصیت‌محور از زندگی زنان هستند نیز مناسب است.

بخشی از کتاب داغ

«آن‌قدر احساس گرما می‌کنم که انگار ذره‌ذره آب می‌شوم. خرداد که نباید این‌قدر گرم باشد، نباید این‌طور از درون بجوشم و از بیرون آب شوم. می‌دانم نیمی از این احساس گرما از صحبت‌های مدیر مهدکودک است که نگاه بی‌انعطافش را از بالای عینک دوخت به چشم‌هایم و گفت: «مربی قبلی‌مون برگشت سر کارش. فعلاً دیگه استخدام نداریم.» و به همین راحتی عذرم را خواست. می‌دانستم دروغ می‌گوید؛ صدای مربی جدید را از کلاسی که دیروز مربی آن بودم، می‌شنیدم.»

کاربر 3520117
۱۴۰۵/۰۲/۰۷

اولش خیلی خوب شروع شده بود و آدم جذب میکرد که کتاب و بخره و ادامه بده ولی وسطاش خسته کننده شده بود به طوری که من ورق میزدم بره جلو داستان ولی آخرش و خوب جمع کرده بود در

- بیشتر