معرفی و دانلود کتاب مهر مه رویان + خلاصه رایگان

م. راهپیما
انتشارات:
انتشارات سخن

معرفی کتاب مهر مه رویان

رمان «مهر مه‌رویان» نوشته‌ی م. راهپیما نویسنده‌ی معاصر ایرانی است.

نویسنده در این کتاب داستان عاشقانه‌ای را بازگو می‌کند که برای محمد و یاسمن اتفاق می‌افتد. داستان بازخوانی دفتر خاطرات محمد شروع می‌شود...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهر مه رویان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مهر مه رویان
تعداد صفحه‌ها:۶۶۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۳۰۰۰۰ تومان

مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۳/۱۵

قبل از آشنایی شخصیت های اصلی خیلی خوب بود اما وقتی باهم آشناشدن فضای داستان از واقعیت دورشد

یارا"
۱۳۹۸/۱۲/۲۱

عالی👌🏻👌🏻اشکمو در اورد😢

میم
۱۳۹۸/۰۹/۰۱

رمان مهرمهرویان خیلی خوب بود.پیشنهادمی‌کنم بخونید.

گلی
۱۳۹۸/۰۹/۰۱

رمان خیلی خوبی بود.خانم کهربا داستان‌پرداز خوبی هست.من رمان هاشون رو خوندم.هدرا که عالیه.مهرمهرویان عاشقانه‌ی غمناکی بود و کلی باهش گریه کردم.مرسی از کهربا‌جون واسه این رمان. رمان دوبخش داشت که بخش دومش رو خیلی دوست داشتم چون شخصیتش یکی...بیشتر

maryam.m
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۲/۱۳

من این کتابو خوندم راستشو بخواین زیاد خوشم نیومد یه چیزی متفاوت از کتابهای دیگه از این نویسندست از قبلی‌ها بیشتر خوشم اومده بود

۱۴۰۳/۰۱/۰۴

سلام،چند کتاب از این نویسنده خوندم که همه خوب بوده، تقریبا برام عادی شده غلط املایی،جدای این ایراد داستان جالب و خواندنی ای بود،به علاقمندان رمان های عاشقانه خوندن این کتاب را توصیه میکنم.

*star*
۱۳۹۹/۰۹/۲۴

👍👍

zahra
۱۳۹۹/۰۷/۲۹

خیلی خوب بود...

سحر
۱۴۰۴/۱۰/۲۴

یعنی فقط داستان رندگی مامان باباش جذاب بود بقیش واقعا اعصاب خورد کن بود.من همیشه نظر هارو میخوندم و به یه دونه نظر منفی توجهی نمیکردم ولی الان فهمیدم همون یه دونرو باید جدی گرفت.الکی کش اومده تخیلی

۱۴۰۴/۰۲/۰۳

زندگی عاشقانه پدرومادر یاسمین و شوروشوق عاشقانه ، فصل دوری معشوق وبعد وصل ووفاداری پایان غم انگیز . زندگی جدید یاسمین با افسردگی و بهبودی کنا ر خانواده دایی فرهاد ، حمایت خانواده وآغازداستان عاشقانه ی پر فراز و نشیب...بیشتر

msaaheleadi
۱۴۰۰/۰۳/۲۳

داستان جالبی هستش..اوایل داستان به زندگی عاشقانه گذشته خانواده دختر داستان میپردازه و بعد از اون زندگی حال خود دختر تعریف میشه..در کل داستان قشنگی بود.

nznindhl
۱۴۰۰/۰۲/۲۹

کتاب خوب و سرگرم کننده ای بود عامه پسند و زیبا!

masi1360
۱۳۹۹/۱۰/۰۵

با اینکه دور کمی دور از واقعیت بود ولی ارزش یکبار خواندن رو داشت

شیما
۱۳۹۹/۰۱/۱۴

دوست نداشتم اصلا برام قابل باور نبود

سیمین
۱۳۹۹/۰۱/۰۵

رمان خوبی بود. ارزش خوندن داست. مدل نوشتن نویسنده عالی بود. من که پیشنها د می دم بخونید.