کتاب غصه می سوزد مرا باران ببار سپیده فرهادی + دانلود نمونه رایگان

کتاب غصه می سوزد مرا باران ببار

امتیاز
۲.۵از ۱۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب غصه می سوزد مرا باران ببار

کتاب غصه می‌ سوزد مرا باران ببار، نوشته سپیده فرهادی، رمانی عاشقانه و پرتنش درباره‌ی رابطه‌ها، خیانت، خانواده و ایستادن روی پای خود است. نشر شقایق در سال ۱۴۰۴ این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب با تمرکز بر زندگی زنی به نام باران، میان کافه‌ها، برج‌های اداری و خانه‌های شلوغ، کشمکش‌های عاطفی و خانوادگی او را دنبال می‌کند. داستان هم به گذشته‌ی یک عشق شکست‌خورده سر می‌زند و هم به اکنونِ پر از تصمیم‌های سخت و روبه‌روشدن با آدم‌هایی که روزی مهم بوده‌اند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب غصه می سوزد مرا باران ببار اثر سپیده فرهادی

کتاب غصه می‌ سوزد مرا باران ببار داستان زندگی باران صداقت است، زنی مستقل که سال‌ها پیش از همسرش، شهاب‌الدین صدر، جدا شده و در ظاهر زندگی‌اش را از نو ساخته، اما گذشته هنوز رهایش نکرده است. سپیده فرهادی در این کتاب، ماجرا را از دل یک دیدار ساده‌ی خواهرانه در کافه شروع کرده است؛ جایی که بیتا، خواهر کوچک‌تر باران، او را به قراری ناگهانی با شاهین، برادر شهاب‌الدین، می‌کشاند و خبر تصمیمش برای ازدواج با او را می‌دهد. از همین نقطه، زخم‌های کهنه‌ی باران سر باز می‌کند و خواننده قدم‌به‌قدم با رازهای پنهان جدایی او آشنا می‌شود. در کتاب غصه می‌سوزد مرا باران ببار، گذشته و حال در هم تنیده شده است؛ از خاطرات بستنی‌فروشی و روزهای دانشجویی تا برج‌های شیک، مصاحبه‌های کاری و پروژه‌های تبلیغاتی.

سپیده فرهادی در فصل‌های متعدد، هم فضای صمیمی و پرهیاهوی خانواده‌ی باران را نشان داده است هم خانه‌ی مجردی و کار شبانه‌روزی او را در حوزه‌ی فیلم‌برداری و ساخت تیزر. کتاب غصه می‌ سوزد مرا باران ببار علاوه‌بر روایت یک عشق شکست‌خورده، به حساسیت‌های مادرانه، فاصله‌ی نسل‌ها، فشار حرف مردم و تضاد میان استقلال فردی و توقعات خانواده می‌پردازد. لحن گفت‌وگوها زنده و پر از شوخی است و در کنار صحنه‌های احساسی، کل‌کل‌های شخصیت‌ها فضای داستان را متعادل کرده است.

خلاصه داستان غصه می سوزد مرا باران ببار

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در کتاب غصه می‌ سوزد مرا باران ببار، باران زنی است که پس از جدایی تلخ از شهاب‌الدین صدر، زندگی‌اش را با کار حرفه‌ای، گرفتن خانه‌ی مستقل و فاصله‌گرفتن از خانواده‌ی سابق همسرش بازسازی کرده است، اما دیدار ناگهانی با شاهین، برادر شهاب‌الدین، و فهمیدن اینکه بیتا قصد ازدواج با او را دارد، همه‌چیز را زیرورو می‌کند.

باران میان عشق گذشته، وفاداری به خواهر و نفرت عمیق از خانواده‌ی صدر گرفتار می‌شود. هم‌زمان، کار او در حوزه‌ی ساخت تیزر تبلیغاتی، پایش را دوباره به زندگی شهاب‌الدین باز می‌کند؛ مردی که حالا مدیرعامل موفق کارخانه‌ی کاشی نوین لوکس است. این کتاب کشمکش درونی باران، تلاشش برای حفظ غرور و جدال دائمی‌اش با خاطرات و پرسش‌های بی‌جواب را دنبال می‌کند؛ اینکه چه بر سر آن ازدواج آمده و آیا می‌توان در ویرانه‌های یک عشق، راهی برای ادامه‌ی زندگی پیدا کرد یا خیر.

چرا باید کتاب غصه می سوزد مرا باران ببار را بخوانیم؟

کتاب غصه می‌ سوزد مرا باران ببار تصویری نزدیک از زنی نشان می‌دهد که میان استقلال، زندگی خانوادگی و گذشته‌ی عاطفی‌اش گیر افتاده است. گفت‌وگوهای پرکشمکش، صحنه‌های احساسی و رفت‌وبرگشت میان گذشته و اکنونْ خواننده را درگیر می‌کند. این کتاب برای کسانی که به‌دنبال داستانی پردیالوگ، همراه با تنش خانوادگی و عشق‌های پیچیده هستند، خواندنی است.

خواندن کتاب غصه می‌ سوزد مرا باران ببار به دوستداران داستان‌های عاشقانه‌، کسانی که به روابط خانوادگی پرتنش و شخصیت‌های زن مستقل علاقه دارند و خوانندگانی که از دیالوگ‌محوربودن و فضاهای معاصر لذت می‌برند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب غصه می سوزد مرا باران ببار

«- اون روزی که شهاب‌الدین اومد خواستگاریت، کی فکرش رو می‌کرد من و شاهین به اینجا برسیم؟ به قول تو، به این تابوشکنی و گرفتاری؟ این وسط یه‌ماجرایی باعث جدایی شما شده و ما به احترام هر دو نفرتون شیش‌سال صبوری کردیم. توی هر روزش خودم رو گذاشتم جای تو و شهاب‌الدین و سکوت کردم. زجر کشیدم باران. ذره‌ذره مردم و زنده شدم. هزاربار شاهین رو پس‌زدم، ولی دست آخر باختم. می‌دونی وقتی یه‌نفر رو بخوای و باورت بشه که با بودن و نبودنش بازنده‌ای یعنی چی؟ من همون آدمم. همون‌قدر داغون.»

۱۴۰۵/۰۲/۰۴

من تا الان سه رمان خوندم دقیقا با همین موضوع و دقیقا همشون هم با همین صحنه شروع میشه .واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟

۱۴۰۵/۰۲/۱۲

کتاب بسیار بی محتوا