کتاب چرا من؟ یگانه سادات حسینی پور + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:سنجاق
امتیاز
۴.۹از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چرا من؟

کتاب چرا من؟ نوشته یگانه سادات حسینی پور و شامل یک داستان است که نشر سنجاق آن را به‌صورت الکترونیکی منتشر کرده است. این اثر با نگاه به زندگی شخصیت‌هایی که درگیر بحران‌های فردی و اجتماعی هستند، تلاش کرده لایه‌های پنهان احساسات، رنج‌ها و امیدهای انسان‌ها را به تصویر بکشد. داستان در فضایی واقع‌گرایانه و گاه تلخ به موضوعاتی چون مرگ، فقدان، تنهایی، اعتیاد، خشونت، دوستی و عشق می‌پردازد و با زاویه‌دیدی متفاوت، بخشی از واقعیت‌های زندگی را بازتاب می‌دهد. نویسنده با انتخاب شخصیت‌هایی از طبقات مختلف اجتماعی و پرداختن به دغدغه‌های روزمره و بحران‌های عمیق روان تلاش کرده مخاطب را با دنیای درونی قهرمانانش همراه کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چرا من؟

کتاب چرا من؟ یک داستان معاصر و ایرانی به قلم یگانه سادات حسینی پور است که با محوریت زندگی شخصیت‌هایی آسیب‌دیده و درگیر بحران‌های عاطفی و اجتماعی، در چند فصل روایت می‌شود. این داستان با بهره‌گیری از زبان روزمره و فضاسازی ملموس به‌سراغ موضوعاتی همچون مرگ عزیزان، اعتیاد، خشونت خانگی، تنهایی، خیانت و تلاش برای رهایی از گذشته رفته است. داستان حاضر با شخصیت‌ها و موقعیت‌های خاص خود، تصویری از جامعه‌ی معاصر ایران و دغدغه‌های نسل امروز ارائه داده است. نویسنده در این اثر با تمرکز بر جزئیات زندگی روزمره و ذهنیت شخصیت‌ها تلاش کرده است تا لایه‌های پنهان احساسات و زخم‌های روان انسان را آشکار کند. فضای داستانْ تیره و پرتنش است و شخصیت‌ها در مواجهه با بحران‌های شخصی و اجتماعی، به‌دنبال معنایی برای رنج‌ها و پرسش‌های بی‌پاسخ خود هستند. کتاب چرا من؟ با رویکردی واقع‌گرایانه و گاه تلخ، تصویری از انسان‌هایی ارائه می‌دهد که در جست‌وجوی هویت، آرامش و رهایی از گذشته هستند.

خلاصه کتاب چرا من؟

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

راوی با خاطره‌ی مرگ برادرش و تأثیر عمیق آن بر زندگی‌اش روبه‌روست. او در شهری بارانی و تاریک میان کابوس‌های شبانه و واقعیت‌های تلخ روزمره، به‌دنبال معنایی برای رنج و فقدان است. فضای داستان با حضور پلیسی که به‌دنبال قاتلی مرموز است، رنگی از تعلیق و اضطراب به خود می‌گیرد و راوی ناخواسته در مظان اتهام قرار می‌گیرد. این داستان به روابط خانوادگی آسیب‌دیده، اعتیاد مادر، خیانت و شکست عشقی و تلاش برای فرار از گذشته پرداخته است. شخصیت اصلی با دوستان قدیمی‌اش سفری را آغاز می‌کند که قرار است فرصتی برای رهایی و بازسازی باشد، اما سایه‌ی خاطرات و زخم‌های گذشته همچنان بر زندگی او سنگینی می‌کند. داستان با جزئیات دقیق و فضاسازی‌اش تصویری از انسان‌هایی ارائه می‌دهد که در جست‌وجوی پاسخ به پرسش‌های بنیادین زندگی هستند و با تلخی‌ها و امیدهای کوچک خود پیش می‌روند.

چرا باید کتاب چرا من؟ را بخوانیم؟

کتاب چرا من؟ به‌سراغ موضوعاتی رفته است که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آن‌ها مواجهند؛ ازدست‌دادن عزیزان، تنهایی، اعتیاد، خشونت و تلاش برای بازسازی خود پس از بحران. نویسنده با پرداختن به جزئیات روان شخصیت‌ها و فضاسازی، امکان همذات‌پنداری با قهرمانان داستان را فراهم کرده است. این کتاب می‌تواند برای کسانی که به‌دنبال درک عمیق‌تر احساسات انسانی و مواجهه با زخم‌های پنهان جامعه هستند، اثری خواندنی باشد.

خواندن این داستان معاصرِ ایرانی به کسانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه‌هایی مانند سوگ، تنهایی، بحران‌های خانوادگی، اعتیاد یا جست‌وجوی هویت دارند. همچنین این اثر به دوستداران داستان در سبک‌های جنایی و روان‌شناختی توصیه شده است.

Hikari
۱۴۰۴/۰۹/۱۲

به نظرم داستان جذاب و عمیقی بود. از راوی اول‌شخص، فضای غمناک و رازآلود و دیالوگ های داستان خیلی خوشم اومد. توصیفاتش کافی بودن، نه خیلی زیاد که کسل‌کننده بشه و نه کم که نشه با داستان ارتباط برقرار کرد.

- بیشتر

Ñarütōك𝗅'б𓏺就]݁ꨲ:Ųzümākį

بسیار عالی

zahra
۱۴۰۴/۰۹/۲۲

این کتاب یکی از بهترین کتابایی بود که تا الان خوندم دست نویسندش درد نکنه خیلی کتاب خوب و جالبیه 🌹

fatemeh

دعا برای باران
سوزان تارکو
۱۰۱ پرسش و پاسخ درباره لیونل مسی
گروه فیم فوکس
شناخت کودک و نوجوان؛ مفاهیم اولیه در کودک (جلد اول)
سیروس ولی زاده
واهمه های با نام و نشان
بهومیل هرابال
تاریک تر از روشنایی
محمدرضا بردبار
داستان های مانگاهای موراکامی (جلد اول)
هاروکی موراکامی
مهمان‌ نوازی ملی