کتاب تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)
نویسنده:پیتر. ب استارک، جین فلاهرتی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)
«تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)» جلد سوم از مجموعه کتابهای تجارت جهانی به قلم پیتر ب.استارک و جین فلاهرتی است. هدف این کتاب آموزش مهارتهای لازم به کسانی است می خواهند در دنیای تجارت وارد مذاکرات بزرگ شوند. مذاکرهای که روابطی برنده- برنده، دیرپا و نیرومند بهوجود میآورد.
بخشی از کتاب:
اغلب از ما میپرسند: «مدل شما برای مذاکره چیست؟» پاسخ دادن به این سؤال دشوار است چون «مدل» ما بستگی به شخصی دارد که با وی مذاکره میکنیم. برای مثال، مذاکرهکنندهای که برای برقراری رابطه اهمیت بسیاری میدهد مایل است با وی رفتاری بسیار متفاوت از فردی شود که رسیدن سریع به نتایج برایش ارزش دارد. بعضی مذاکرهکنندگان ترجیح میدهند مذاکره را به صورت چهره به چهره اجرا کنند و نیاز بسیار اندکی به نوشتن دارند، درحالیکه سایر مذاکرهکنندگان مایلاند همه چیز را به صورت مکتوب ببینند و نیاز اندکی به ملاقاتهای چهره به چهره دارند. مثال خوبی از سبکهای متفاوت در مذاکره هنگامی رخ داد که یک روزنامه نگار از نخستوزیر سابق اسرائیل گلدامایر (۷۴-۱۹۶۹) پرسید چرا وی اصرار به ملاقات چهره به چهره با اعراب دارد. آن روزنامهنگار ادامه داد: «حتی طلاقها نیز بدون مواجههی حضوری صورت میگیرد.» مایر پاسخ داد: «من به طلاق علاقهای ندارم. من به ازدواج علاقه دارم.»
راهبردها و نظریه های مذاکره
برهم زدن معامله فروش (تجارت جهانی ۱۵)تاد دانکن
اثر چرخ لنگرجیم کالینز
چگونه با ملل مختلف مذاکره کنیمفرانک. ال ایکاف
کسب وکار خودتو راه بندازاندی پرینگل
کتاب نارنجی (هنر پایاندادن به مذاکره به شیوهی مطلوب و متعجبکردن مشتری)جفری گیتومر
خودشکوفاییبرایان تریسی