کتاب با جسارت صحبت کنید مایک اکر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب با جسارت صحبت کنید

کتاب با جسارت صحبت کنید

معرفی کتاب با جسارت صحبت کنید

کتاب با جسارت صحبت کنید با عنوان اصلی Speak with no fear نوشتهٔ مایک اکر و ترجمهٔ فریبا جعفری نمینی، در سال ۱۴۰۴ توسط نشر نسل نواندیش منتشر شده است. این کتاب که در دستهٔ روان‌شناسی و توسعهٔ فردی قرار گرفته، به موضوع غلبه بر ترس از سخنرانی و تقویت مهارت‌های ارتباطی پرداخته است. نویسنده باتکیه‌بر تجربیات شخصی و حرفه‌ای خود، راهکارهایی را برای تبدیل اضطراب به انرژی مثبت و افزایش اعتمادبه‌نفس در سخنرانی ارائه داده است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب با جسارت صحبت کنید اثر مایک اکر

کتاب با جسارت صحبت کنید (از یک سخنران مضطرب و عصبی به فردی پرانرژی و پرشور تبدیل شوید؛ سخنرانی بدون ترس) اثری آموزشی است که به موضوع ترس از سخنرانی و راه‌های غلبه بر آن پرداخته است. مایک اکر، نویسندهٔ کتاب حاضر با روایتی شخصی و صمیمانه، مسیر خود را از کودکی تا تبدیل‌شدن به یک سخنران حرفه‌ای شرح داده است. ساختار کتاب بر پایهٔ هفت استراتژی کلیدی بنا شده که هرکدام به یکی از موانع رایج در مسیر سخنرانی عمومی می‌پردازد. این استراتژی‌ها از شناسایی زخم‌های عاطفی گذشته تا تمرین حضور در لحظه را در بر می‌گیرد. کتاب با مثال‌های واقعی، داستان‌های شخصی و تمرین‌های عملی، مخاطب را گام‌به‌گام همراهی می‌کند تا بتواند بر اضطراب خود غلبه کند و با اعتمادبه‌نفس بیشتری در جمع صحبت کند. قالب کتاب آموزشی و کاربردی است و علاوه‌بر ارائهٔ راهکارها، به جنبه‌های روان‌شناختی و احساسی موضوع نیز توجه ویژه‌ای دارد. این اثر نه‌تنها برای مبتدیان، بلکه برای کسانی که به‌دنبال بهبود مهارت‌های ارتباطی خود هستند نیز قابل استفاده است.

عنوان اصلی و کامل این اثر عبارت است از Speak with no fear : go from a nervous, nauseated, and sweaty speaker to an excited, energized, and passionate presenter‬.

خلاصه کتاب با جسارت صحبت کنید

کتاب با روایت تجربه‌های شخصی نویسنده آغاز می‌شود؛ از دوران کودکی و نوجوانی که با مشکلات گفتاری و ترس از صحبت در جمع دست‌وپنجه نرم می‌کرد تا زمانی‌که به یک سخنران حرفه‌ای تبدیل شد. نویسنده در این مسیر، هفت استراتژی را معرفی می‌کند که هرکدام به یکی از ابعاد ترس از سخنرانی می‌پردازد؛ شناسایی و پاک‌سازی زخم‌های عاطفی گذشته که ریشهٔ اضطراب‌های فعلی هستند، تصور بدترین اتفاق ممکن و آماده‌سازی ذهنی برای مواجهه با آن تا ترس‌ها واقعی‌تر و قابل‌مدیریت شوند، پذیرش و تقویت اصالت فردی (یعنی خودِ واقعی‌بودن به‌جای تقلید از دیگران هنگام سخنرانی)، تمرکز بر ارتباط با یک نفر در جمع به‌جای تصور یک جمعیت بی‌چهره برای کاهش اضطراب و افزایش صمیمیت، درک این نکته که تمرکز اصلی جمع بر سخنران نیست و بسیاری از نگرانی‌ها ناشی از بزرگ‌نمایی ذهنی است، هدایت انرژی درونی و استفاده از اضطراب به‌عنوان نیروی محرک مثبت، تمرین حضور در لحظه و رهاکردن نگرانی‌های گذشته و آینده. در هر بخش، نویسنده با مثال‌های واقعی از زندگی خود و مراجعانش نشان می‌دهد که ترس از سخنرانی نه‌تنها رایج است، بلکه با تمرین و تغییر نگرش قابل‌غلبه است. تمرین‌های عملی و پیشنهادهای کاربردی در پایان هر فصل، مخاطب را تشویق می‌کند تا به‌تدریج بر ترس‌های خود غلبه کند و مهارت‌های ارتباطی‌اش را بهبود بخشد.

چرا باید کتاب با جسارت صحبت کنید را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر تجربه‌های واقعی و راهکارهای ملموس به مخاطب کمک می‌کند تا ریشه‌های ترس از سخنرانی را شناسایی کند و با آن‌ها روبه‌رو شود. کتاب با جسارت صحبت کنید، نه‌تنها به ارائهٔ تکنیک‌های سخنرانی می‌پردازد، بلکه به جنبه‌های روان‌شناختی و احساسی موضوع نیز توجه دارد. خواننده با مطالعهٔ این اثر می‌تواند اعتمادبه‌نفس خود را در موقعیت‌های مختلف افزایش دهد، اضطراب را به انرژی مثبت تبدیل کند و مهارت‌های ارتباطی خود را در محیط کار، تحصیل یا زندگی شخصی ارتقا دهد. تمرین‌های عملی و مثال‌های متنوع، کتاب را به راهنمایی کاربردی برای عبور از ترس و تبدیل‌شدن به سخنرانی مؤثر بدل کرده است.

این کتاب برای افرادی مناسب است که از سخنرانی در جمع یا ارائهٔ مطالب دچار اضطراب می‌شوند یا به‌دنبال تقویت مهارت‌های ارتباطی و اعتمادبه‌نفس خود هستند. دانشجویان، مدیران، معلمان، کارآفرینان، رهبران تیم‌ها و هرکسی که در موقعیت‌های اجتماعی یا حرفه‌ای نیاز به صحبت در جمع دارد، می‌تواند از مطالب این کتاب بهره‌مند شود؛ همچنین مطالعهٔ این اثر برای کسانی که به‌دنبال رشد فردی و عبور از موانع ذهنی هستند، توصیه می‌شود.

درباره مایک اکر

مایک اکر (Mike Acker) نویسنده، مربی رهبری و سخنرانی حرفه‌ای است که بیش از دو دهه تجربه در حوزه‌های سخنوری، توسعهٔ رهبری و مدیریت سازمانی دارد. او به‌خاطر صداقت، طنز دلنشین و حضور تأثیرگذارش شناخته می‌شود و مأموریتش کمک به افراد و سازمان‌ها برای رشد و پیشرفت در مسیر شخصی و حرفه‌ای است. سبک کاری این نویسنده رویکردی جدی، هدفمند و درعین‌حال انسانی دارد. او بر ایجاد تعادلی پایدار میان کار و زندگی تأکید می‌کند و به مخاطبانش می‌آموزد چگونه آگاهی فردی خود را بالا برده و از آن برای دستیابی به نتایج مؤثر استفاده کنند. تخصص او در حوزهٔ ارتباطات و رهبری باعث شده طیف گسترده‌ای از سیاستمداران، کارآفرینان، مدیران ارشد و رهبران آموزشی از راهنمایی‌هایش بهره‌مند شوند. از آثار برجستهٔ او می‌توان به کتاب‌های «پنج عامل موفقیت»، «با جسارت صحبت کنید»، «با اعتمادبه‌نفس صحبت کنید» و «ارتباط از طریق هوش هیجانی» اشاره کرد.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب حاضر نخستین‌بار با عنوان بدون ترس سخنرانی کن : از سخنرانی نگران و مضطرب به سخنوری پرانرژی و مشتاق تبدیل شوی با ترجمهٔ زینب احمدی توسط نشر مات در سال ۱۴۰۰ منتشر شده است. این کتاب به‌وسیلهٔ نشرهای گوناگونی منتشر شده؛ برای نمونه می‌توان به فهرست زیر اشاره کرد:

- بدون ترس سخنرانی کن : از سخنرانی نگران و مضطرب به سخنوری پرانرژی و مشتاق تبدیل شویدترجمهٔ زینب احمدی، نشر مات‏‫، ۱۴۰۰.‬‬‬‬

- بدون ترس سخنرانی کن : از یک سخنران مضطرب و نگران به سخنوری پرانرژی و با انگیزه تبدیل شوید ترجمهٔ مرجان ایزدی، نشر آتیسا، ‏‫۱۴۰۳.‬

- بدون ترس سخنرانی کنید ترجمهٔ محسن شعبانی، نشر یوشیتا‏‫، ‏‫۱۴۰۳.‬‬

- بدون ترس صحبت کنید ترجمهٔ فاطمه خوش‌خو، نشر بام سبز‏‫، ۱۴۰۳.‎‬

بخشی از کتاب با جسارت صحبت کنید

«روز بزرگ فرارسید. من و تیلور بالاخره در حال برگزاری مراسم عروسی‌مان بودیم. وقتی مراسم آغاز شد، مجری با احترام مرا روی صحنه برد. کم‌کم دوستان و نزدیکان ما به سمت صحنه آمدند. هریک از ساقدوش‌های داماد به‌همراه یک ساقدوش عروس، جلو می‌آمدند. دختران گل‌ریز گلبرگ‌ها را روی زمین می‌پاشیدند و وقتی موسیقی تغییر کرد، می‌دانستم که این لحظه‌ای است که سال‌ها منتظرش بودیم. همه برای احترام بلند شدند و پدر تیلور او را به سمت محراب هدایت کرد. در آن لحظه، انگار زمان متوقف شد.

همه چیز به طرز بی‌نظیری زیبا بود.

هنوز هم که به آن لحظه فکر می‌کنم، دلم برای آن احساس به‌یادماندنی تنگ می‌شود. این لحظه‌ای بود که ارزش تکرار را داشت؛ گویی زمان ایستاده بود و ما عشقمان را به یکدیگر ابراز کردیم. شاید شما هم تجربه‌ای مشابه داشته‌اید.

اما به یاد داشته باشید، این به معنای آن نیست که همۀ لحظه‌های پیش از این رویداد بی‌عیب‌ونقص بوده است. ما با چالش‌هایی روبه‌رو شدیم؛ از یک اشتباه در موسیقی گرفته تا از دست دادن پلی‌لیستی که ساعت‌ها برایش زحمت کشیده بودیم. ما ساعت‌ها برای چیدن شمع‌ها تلاش کردیم، اما متوجه شدیم که سالن اجازۀ استفاده از شمع‌های واقعی را نمی‌دهد. برخی مسائل خانوادگی و دوستانه نیز پیش آمد و عکاس نیز به خواسته‌های ما توجه نکرد. همچنین، آرایشگر هم آن‌طور که باید، عمل نکرد.»