دانلود و خرید کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد هنریت آن کلاوسر ترجمه نفیسه توکلی
تصویر جلد کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد

کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد

معرفی کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد

کتاب «بنویس تا اتفاق بیفتد» نوشتۀ هنریت آن کلاوسر و ترجمۀ نفیسه توکلی است و انتشارات ادبیات معاصر آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد

بنویس تا اتفاق بیفتد: بدانید چه می‌خواهید و آن را به دست آورید، کتابی است که به قدرت نوشتن به‌عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف و آرزوها می‌پردازد. نویسنده با تأکید بر این که نوشتن می‌تواند به شکل چشمگیری مسیر زندگی افراد را تغییر دهد، به مخاطبانش نشان می‌دهد که چگونه با شفاف‌سازی خواسته‌ها و نگارش آنها، می‌توان به تحقق اهداف نزدیک‌تر شد.

هریت آن کلاوسر با آوردن نمونه‌هایی از افراد موفق، به این مسئله می‌پردازد که نوشتن آرزوها به افراد کمک می‌کند تا به‌جای آنکه در دنیای بی‌نهایت انتخاب‌ها سرگردان شوند، تمرکز و وضوح بیشتری در زندگی خود پیدا کنند. او معتقد است که بسیاری از ما به دلیل عدم شفافیت در اهداف، توانایی‌ها و آرزوهایمان، به موفقیت‌های مورد انتظار دست نمی‌یابیم. کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد ابزارهایی را ارائه می‌دهد که به خوانندگان کمک می‌کند تا افکار و خواسته‌های خود را به شکل مکتوب و ساختارمند به کار گیرند. نویسنده با روش‌های گام‌به‌گام و تمرین‌های عملی، نشان می‌دهد که نوشتن می‌تواند نه‌تنها به سازماندهی ذهن کمک کند، بلکه می‌تواند عاملی برای انگیزش و تعیین مسیر برای رسیدن به خواسته‌ها باشد.

هریت آن کلاوسر در این اثر به اصولی مانند تفکر مثبت، شفاف‌سازی اهداف، مدیریت زمان و پایداری در مسیر رسیدن به رؤیاها می‌پردازد و به خوانندگان یادآوری می‌کند که نوشتن، پلی میان خواسته‌های ذهنی و واقعیت‌های ملموس زندگی است، و با به‌کارگیری آن می‌توان به موفقیت‌های بزرگ دست‌یافت.

خواندن کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های خودیاری و موفقیت پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد

«برخی افراد دفترچهٔ یادداشت روزانه دارند، بعضی‌ها افکار و اهدافشان را روی دستمال، پشت پاکت، صفحات پاره‌شدهٔ دفترچهٔ یادداشت یا هر تکه کاغذی که دم دستشان باشد می‌نویسند. نگران نوع کاغذی که برای نوشتن از آن استفاده می‌کنید یا اینکه آیا باید آن را توی دفترچه یا روی کاغذ تحریر بنویسید نباشید. هر نوع کاغذی، خطدار یا بی‌خط، مرغوب یا نامرغوب، توی دفترچه یا خارج از آن و هر نوع خودکار یا مداد با هر رنگ جوهری این کار را انجام خواهد داد. تنها قانون من این است که تاریخ هر چه را که می‌نویسید ثبت کنید. (می‌توانید هر لباسی را که انتخاب می‌کنید، بپوشید. برای نوع لباس هیچ قاعدهای وجود ندارد.)»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است