کتاب با اعتماد به نفس صحبت کنید مایک اکر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب با اعتماد به نفس صحبت کنید

کتاب با اعتماد به نفس صحبت کنید

معرفی کتاب با اعتماد به نفس صحبت کنید

کتاب با اعتماد به نفس صحبت کنید (Speak with confidence) نوشته مایک اکر و ترجمه فریبا جعفری نمینی، اثری در حوزه‌ی توسعه فردی و مهارت‌های ارتباطی است که در سال ۱۴۰۴ توسط انتشارات نسل نواندیش منتشر شده است. این کتاب به بررسی راهکارها و اصولی می‌پردازد که افراد را در مسیر تبدیل‌شدن به سخنرانانی بااعتمادبه‌نفس و تأثیرگذار یاری می‌کند. نویسنده باتکیه‌بر تجربیات شخصی و حرفه‌ای خود به‌ویژه در زمینه‌ی مربیگری سخنرانی و ارتباطات، تلاش کرده است تا فراتر از توصیه‌های کلیشه‌ای، چارچوبی عملی و قابل‌اجرا برای رشد اعتمادبه‌نفس ارائه دهد. ساختار کتاب بر پایه‌ی سه عنصر کلیدی (هویت، پیام و مهارت‌ها) بنا شده و هر بخش با مثال‌ها و تمرین‌های کاربردی همراه است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب با اعتماد به نفس صحبت کنید اثر مایک اکر

کتاب با اعتمادبه‌نفس صحبت کنید؛ راهنمای عملی برای ساختن اعتمادبه‌نفس در سخنرانی‌ها، گفت‌وگوها و شبکه‌های اجتماعی (سخنرانی با اعتمادبه‌نفس) به قلم مایک اکر، اثری در حوزه‌ی مهارت‌های ارتباطی و رشد فردی است که به‌طور ویژه بر موضوع اعتمادبه‌نفس در سخنرانی و ارتباطات تمرکز کرده است. نویسنده با رویکردی ساختارمند، ابتدا به اهمیت شناخت هویت فردی و تأثیر آن بر اعتمادبه‌نفس می‌پردازد و سپس به نقش پیام و مهارت‌های ارتباطی در موفقیت سخنران اشاره می‌کند. کتاب حاضر با مثال‌هایی از تجربیات شخصی نویسنده و داستان‌های واقعی، مفاهیمی مانند سندروم دغل‌کار، ذهنیت قربانی، ارزش‌های فردی و مأموریت شخصی را بررسی کرده و راهکارهایی برای عبور از موانع رایج در مسیر سخنرانی ارائه داده است.

ساختار کتاب با اعتمادبه‌نفس صحبت کنید، به‌گونه‌ای است که خواننده را گام‌به‌گام از خودشناسی تا تسلط بر مهارت‌های سخنرانی هدایت می‌کند و در هر فصل تمرین‌ها و پرسش‌هایی برای تعمیق یادگیری گنجانده شده است. این اثر نه‌تنها برای سخنرانی‌های رسمی، بلکه برای بهبود ارتباطات روزمره نیز کاربرد دارد و بر این نکته تأکید کرده است که اعتمادبه‌نفس واقعی از هماهنگی میان هویت، پیام و مهارت‌ها شکل می‌گیرد. عنوان کامل این اثر در زبان مبدأ عبارت است از Speak with confidence: overcome self-doubt, communicate clearly, and inspire your audience. این کتاب ویراسته‌ی محمد علی‌پور است و کارِ بازخوانی نهایی بر عهده‌ی اشکان حسین‌زاده بوده است.

خلاصه کتاب با اعتماد به نفس صحبت کنید

کتاب با تمرکز بر سه‌گانه‌ی هویت، پیام و مهارت‌ها به بررسی ریشه‌های اعتمادبه‌نفس در سخنرانی می‌پردازد. نویسنده ابتدا با مثال‌هایی از دریانوردی و قایق‌رانی، اهمیت شناخت هویت فردی را به‌عنوان پایه‌ی اعتمادبه‌نفس شرح داده است. او تأکید می‌کند که سخنران باید خود واقعی‌اش را بشناسد و از لایه‌های مصنوعی و نقاب‌های رفتاری دوری کند؛ چراکه اصالت و صداقت، کلید جلب اعتماد مخاطب است. در ادامه، کتاب به تعریف پیام می‌پردازد و نشان می‌دهد که ارتباط عاطفی با موضوع سخنرانی و اهمیت‌دادن به محتوای ارائه‌شده، نقش مهمی در افزایش اعتمادبه‌نفس دارد. نویسنده با اشاره به مثال‌هایی از تاریخ و زندگی روزمره توضیح می‌دهد که پیام هر فرد باید از ارزش‌ها و مأموریت شخصی او سرچشمه بگیرد تا بتواند تأثیرگذار باشد. در بخش مهارت‌ها، کتاب مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و تمرین‌های عملی برای بهبود سخنرانی و ارتباطات ارائه می‌دهد. این مهارت‌ها بر پایه‌ی شناخت هویت و پیام بنا شده‌اند و شامل نکاتی درباره‌ی زبان بدن، مدیریت استرس، ساختاردهی محتوا و تعامل با مخاطب هستند. کتاب همچنین به موانع رایج در مسیر اعتمادبه‌نفس مانند سندروم دغل‌کار، ذهنیت قربانی و مقایسه با دیگران می‌پردازد و راهکارهایی برای عبور از این موانع پیشنهاد می‌کند. در مجموع، پیام اصلی کتاب این است که اعتمادبه‌نفس واقعی، نتیجه‌ی شناخت عمیق خود، تعیین ارزش‌ها و مأموریت و پرورش مهارت‌های ارتباطی است.

چرا باید کتاب با اعتماد به نفس صحبت کنید را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی عملی و مبتنی‌بر تجربه، به‌جای ارائه‌ی توصیه‌های سطحی، چارچوبی روشن برای ساختن اعتمادبه‌نفس در سخنرانی و ارتباطات ارائه می‌دهد. ویژگی شاخص اثر حاضر، تمرکز بر خودشناسی و تعیین ارزش‌ها و مأموریت شخصی به‌عنوان پایه‌ی اعتمادبه‌نفس است. همچنین نویسنده با بیان مثال‌های ملموس و تمرین‌های کاربردی، مسیر رشد را قابل‌دسترس و تدریجی نشان داده است. مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند به افراد کمک کند تا نه‌تنها در سخنرانی‌های رسمی، بلکه در ارتباطات روزمره نیز با اطمینان و اصالت بیشتری ظاهر شوند و بر موانع ذهنی و احساسی خود غلبه کنند.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که در سخنرانی، ارائه یا حتی ارتباطات روزمره با کمبود اعتمادبه‌نفس، اضطراب یا ترس از قضاوت دیگران روبه‌رو هستند. همچنین این کتاب برای افرادی که به‌دنبال رشد شخصی، خودشناسی و بهبود مهارت‌های ارتباطی خود هستند، مفید است.

درباره مایک اکر

مایک اکر (Mike Acker) مربی حوزه‌ی رهبری، نویسنده و سخنران حرفه‌ای با بیش از ۲۰ سال تجربه در زمینه‌ی سخنرانی، توسعه‌ی رهبری و مدیریت سازمانی است. او به‌واسطه‌ی اعتبار، شوخ‌طبعی و حضور اثرگذار خود شناخته می‌شود و در ارتقای آگاهی فردی و سازمانی تخصص دارد؛ به‌گونه‌ای که به مشتریان کمک می‌کند مسیر رشد شخصی و حرفه‌ای خود را طراحی و دنبال کنند. رویکرد مایک اکر جدی، آگاهانه و کل‌نگر توصیف شده و گفته می‌شود که او در ایجاد تعادلی پویا و رضایت‌بخش میان کار و زندگی مؤثر است. مهارت او در حوزه‌ی ارتباطات و رهبری باعث شده است تا سیاستمداران، کارآفرینان، رهبران آموزشی و مدیران ارشد سازمان‌ها از آموزه‌هایش بهره‌مند شوند. از آثار مکتوب او می‌توان به کتاب‌های «پنج عامل موفقیت»، «با جسارت صحبت کنید»، «با اعتمادبه‌نفس صحبت کنید» و «ارتباط از طریق هوش هیجانی» اشاره کرد.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

- نیک هارت، برگزارکننده‌ی TEDxSeattle معتقد است که مایک اکر به سخنرانان کمک کرده تا برخی از تأثیرگذارترین سخنرانی‌هایی را که روی صحنه داشته‌اند، ارائه دهند.

- مارگارت لوی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه استنفورد گفته نصایح و راهنمایی‌های بی‌قیمت کتاب حاضر، همان چیزی بود که سخنرانی TEDx او را به سطح TED ارتقا داد و مخاطبان بسیار بیشتری جذب کرد. او گفته سخنران باتجربه‌ای بوده، اما کتاب حاضر او را به سخنران بهتری تبدیل کرده است.

- دکتر آرش برلیانی، مؤسس و رئیس The B100 Method معتقد است روش‌های مایک اکر به او کمک کرده است تا ارتباطات خود را در حوزه‌ی فعالیت حرفه‌ای، تدریس و استارتاپ به سطح بالاتری برساند.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب با اعتماد به نفس سخنرانی کنید : بر تردیدها غلبه کنید، شفاف صحبت کنید و الهامبخش افراد زندگی‌تان باشید با ترجمه‌ی زهرا جیرانی توسط نشر یوشیتا و در سال ‏‫۱۴۰۴ منتشر شده است.

بخشی از کتاب با اعتماد به نفس صحبت کنید

«وقتی خواهرزاده‌ام کوچک‌تر بود، وقت گذراندن با او فرصتی بود تا به‌عنوان یک دایی خفن به او حرکات فوتبالی شگفت‌انگیزی را نشان بدهم. من در مکزیک بزرگ شده‌ام و فوتبال امریکایی در آنجا چندان پرطرفدار نیست، اما فوتبال معمولی رواج دارد. من در دوران دبیرستان در سطح رقابتی بازی می‌کردم، اما وقتی خواهرزاده‌ام به نوجوانی رسید ـ‌درست پس از اولین قهرمانی تیم سیاتل سی‌هاکس در سوپربول‌ــ دیگر علاقه‌ای به فوتبال نداشت و فقط می‌خواست فوتبال امریکایی بازی کند. شاید وقتی شش‌ساله بود می‌توانستم با او رقابت کنم، اما به‌عنوان یک ستاره در دبیرستان، او به‌راحتی از من جلو می‌زد و مرا پشت‌سر می‌گذاشت. در چهل‌سالگی، فقط فکر بازی دوستانۀ فوتبال امریکایی در روز شکرگزاری با او کافی بود تا به بهانۀ مصدومیت زانو، بازی را کنار بگذارم! اما در زمین فوتبال معمولی، هنوز هم می‌توانم به بچه‌ها چند نکته یاد بدهم.»