دانلود و خرید کتاب پیش من بمون خورشید خانم مریم سادات کوشکی جهرمی
تصویر جلد کتاب پیش من بمون خورشید خانم

کتاب پیش من بمون خورشید خانم

معرفی کتاب پیش من بمون خورشید خانم

کتاب پیش من بمون خورشید خانم نوشتهٔ مریم سادات کوشکی جهرمی است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب پیش من بمون خورشید خانم

کتاب پیش من بمون خورشید خانم داستان آموزنده‌ای برای کودکان است که به زیبایی مفهوم چرخه طبیعی شب و روز را از طریق ماجرای دختری به نام شادی بیان می‌کند. شادی که از تاریکی و خواب بیزار است، تلاش می‌کند با بستن گیسوان خورشید به درخت، مانع از غروب او شود. این داستان با زبانی ساده و تصاویر جذاب، به کودکان نشان می‌دهد که هر بخش از طبیعت - چه روز و چه شب - ارزش و زیبایی خاص خود را دارد. کتاب به کودک می‌آموزد که تغییرات طبیعی نه تنها ضروری هستند، بلکه هر کدام موهبت‌های خاص خود را به همراه دارند. از طریق گفتگوی مادرانه و مهربان، شادی درمی‌یابد که اگر همیشه روز باشد، زندگی موجودات زنده به خطر می‌افتد و در نهایت با رها کردن خورشید، زیبایی‌های شب را نیز کشف می‌کند. این اثر به شیوه‌ای خلاقانه و غیرمستقیم، مفاهیم مهمی مانند پذیرش تغییرات، احترام به قوانین طبیعت و ارزش استراحت را به کودکان آموزش می‌دهد.

خواندن کتاب پیش من بمون خورشید خانم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به والدینی که به دنبال داستان‌های آموزنده با پیام‌های تربیتی غیرمستقیم برای کودکان 3 تا 7 سال هستند، شدیداً توصیه می‌شود. مربیان مهدکودک و آموزگاران پیش‌دبستانی می‌توانند از این داستان برای آموزش چرخه طبیعی روز و شب به کودکان استفاده کنند. روانشناسان کودک نیز می‌توانند این کتاب را به عنوان ابزاری برای کمک به کودکانی که از تاریکی یا خوابیدن هراس دارند، به کار گیرند. کتاب‌خانه‌های کودک و مراکز فرهنگی که به دنبال منابع مناسب برای ساعت قصه‌گویی هستند، این اثر را بسیار مفید خواهند یافت. همچنین این کتاب هدیه‌ای مناسب برای کودکانی است که در حال یادگیری پذیرش تغییرات و سازگاری با شرایط جدید هستند. در نهایت، به تمام کسانی که به دنبال داستان‌های ایرانی با مضامین تربیتی و تصاویر جذاب برای کودکان هستند، این کتاب پیشنهاد می‌شود.