تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
معرفی کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم) با عنوان اصلی Chicken soup for the recovering soul نوشتهٔ «جک کنفیلد» و «مارک ویکتور هنسن» با ترجمهٔ «مهدی افشار» توسط انتشارات لیوسا روانهٔ بازار کتاب ایران شده است. این کتاب مجموعهای از داستانهای واقعی و الهامبخش دربارهٔ تجربههای بازپروری، امید و عشق است. اثر حاضر با روایتهایی کوتاه و تاثیرگذار به موضوعاتی همچون اعتیاد، بیماری، رنج و راههای بازگشت به زندگی سالم پرداخته و برای نوجوانان و خانوادهها نوشته شده است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم) اثر جک کنفیلد و مارک ویکتور هنسن
کتاب «غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)» (راهنمای همراه شما با داستانهایی در باب درمان، امید، عشق و بازگشت) مجموعهای از داستانهای واقعی و روایتهای شخصی است که به موضوع بازپروری، امید و بازگشت به زندگی سالم میپردازد. نویسندگان، «جک کنفیلد» و «مارک ویکتور هنسن» با گردآوری تجربههای افراد مختلف، تصویری از جامعهای ارائه دادهاند که اعضایش با چالشهایی همچون اعتیاد، بیماریهای روانی، مشکلات خانوادگی و بحرانهای روحی روبهرو شده و در مسیر درمان و بازسازی روحی قرار گرفتهاند. روایتها از زبان افراد گوناگون، از نوجوانان تا بزرگسالان بیان میشود و هرکدام بخشی از مسیر دشوار اما قابل عبور بازپروری را نشان میدهد. کتاب در فضایی میان تجربههای شخصی و آموزههای جمعی حرکت میکند و تلاش دارد نشان دهد که بازپروری نهفقط یک فرایند فردی، بلکه یک حرکت جمعی و اجتماعی است. داستانها اغلب با لحنی صادقانه و بیپرده، از لحظات سقوط تا امید و بازگشت سخن میگویند و به نقش حمایت خانواده، گروههای همیار و جامعه در این مسیر اشاره دارند. این مجموعه در ادامهٔ جلد اول، بر اهمیت همدلی و پذیرش و قدرت تغییر تمرکز دارد و با روایتهایی از سراسر جهان، تصویری چندوجهی از مبارزه با رنج و بازسازی روح ارائه میدهد. این داستانهای واقعی اغلب با پایانهایی امیدوارکننده همراه هستند و بر قدرت همدلی و حمایت جمعی تأکید دارند.
خلاصه کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
با مجموعهای از داستانهای کوتاه و واقعی روبهرو میشوید که هرکدام به تجربهای از رنج، اعتیاد، بیماری یا بحرانهای روحی میپردازد. روایتها از زبان افرادی بیان شده که درگیر مشکلاتی چون اعتیاد به الکل و مواد مخدر، اختلالات تغذیه، افسردگی، بیماریهای مزمن یا بحرانهای خانوادگی بودهاند. هر روایت، مسیری از سقوط تا بازگشت را ترسیم میکند؛ از لحظات ناامیدی و تنهایی تا نقطهای که فرد با کمک دیگران یا نیروی درونی خود، راهی برای درمان و بازسازی پیدا میکند. نقش گروههای حمایتی، خانواده، دوستان و حتی حیوانات خانگی در این مسیر پررنگ است. برخی روایتها به تجربهٔ شرکت در جلسات گروهی، برنامههای دوازدهگام یا برخورد با مشاوران و درمانگران میپردازد و نشان میدهد که بازپروری تنها بهمعنای ترک یک عادت نیست، بلکه بازسازی هویت و امید به زندگی است. این کتاب با تأکید بر اهمیت گفتوگو، نوشتن و به اشتراکگذاری تجربهها نشان میدهد که حتی در تاریکترین لحظات، امکان بازگشت و شروع دوباره وجود دارد.
چرا باید کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم) را خواند؟
کتاب حاضر با روایت داستانهای واقعی از نوجوانان و بزرگسالانی که با بحرانهای جدی روبهرو شدهاند، تصویری ملموس از فرایند بازپروری و بازگشت به زندگی سالم ارائه میدهد. خواندن این مجموعه میتواند به درک بهتر تجربههای افراد درگیر اعتیاد، بیماری یا مشکلات روحی کمک کند و نشان دهد که امید و تغییر حتی در شرایط دشوار ممکن است. این کتاب امکان همدلی و شناخت عمیقتر نسبت به چالشهای روحی و روانی را فراهم میکند و الهامبخش جستوجوی راههای تازه برای مواجهه با مشکلات است.
خواندن کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان، خانوادهها، مشاوران، رواندرمانگران و هر کسی که با موضوعاتی همچون اعتیاد، اختلالات روانی، بحرانهای خانوادگی یا بیماریهای مزمن درگیر است، مفید خواهد بود؛ همچنین برای کسانی که بهدنبال امید، انگیزه و راههایی برای بازسازی روح و زندگی هستند.
بخشی از کتاب غذای جان برای روح نوجوانان (جلد دوم)
«با سری فروافکنده، چشمانی پر اشک و اندوه و در آوای بغضی که به دشواری شنیده میشد، سرانجام با پدر سخن گفتم. بعد از دههها گفتگوی دنیوی دربارهٔ ورزش، هوا و شایعات مربوط به خویشاوندان، من در ذهن خود همه چیزهایی را مرور و تمرین میکردم که میخواستم با پدرم در میان بگذارم اما هرگز نتوانسته بودم.
چیزهایی چون «متشکرم برای اینکه در کنار مادرم ماندی در حالیکه میدانستم میخواهی او راترک کنی.»، «متشکرم برای بازیهایی که در کودکیام با من کردی.» در عین حال ناخودآگاهانه امیدوار بودم که او همه چیزهایی را از او بشنوم که برای همیشه انتظارش را داشتم. چیزهای سادهای مثل «دوستت دارم» و «برای آنچه شدهای، به تو افتخار میکنم.» در یکی از لحظههای مقدس در درمان گروهی بود که من به این گنجینه دست یافتم که موجب شد بگریم و همهٔ اعضای گروه از جمله درمانگر من گریه کند یا چنین تصوری را داشته باشم. وقتی سر بلند کردم، مردی را نگریستم که در آن سوی میز نشسته بود، مردی را که من انتخاب کرده بودم تا نقش پدرم را بازی کند، او با چهرهای کاملاً دور از دسترس من و بیتأثیر و تأثر نشسته بود. او متوجه شد که من از سخن گفتن بازماندهام و سر فرود آورده، نگاهی به ساعتش افکند، گویی میگفت: «بالاخره تمامش کردی؟»
من به آرامی سر تکان دادم و اندیشیدم این دقیقا همان کاری است که اگر پدرم اینجا بود، انجام میداد. در آن لحظه موجی از اندوه که تاکنون نمیشناختمش بر من چیره گشت. من به واقع بر زمین افتادم و هقهق گریه، تمام بدنم را متشنج کرد. من همانجا برای زمانی طولانی باقی ماندم و در آن هنگام در این فکر بودم آیا من اولین شخصی هستم که به هنگام درمان گروهی در حد مرگ میگریم!
بعدها وقتی اعضای گروه آنچه را برای من اتفاق افتاده بود، باز میگفتند؛ مردی که نقش پدرم را ایفا میکرد، پرسید: «نمیدانم آیا من کار خطایی کردهام؟ دقایقی چند به نظر میرسید تو قرار نیست خود را بازیابی.»»