کتاب مبانی موفقیت
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب مبانی موفقیت
«مبانی موفقیت» نوشته جک کنفیلد(-۱۹۴۴)، نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است. این کتاب دربردارنده نزدیک به ۶۰ اصل است که در ۶ بخش تقسیم شده و عمل به آنها میتواند زمینه موفقیت فردی را فراهم آورد. نویسنده باور دارد که او در زندگی شخصی این اصول را به اجرا درآورده است و کارآمدی آنها را تجربه کرده است.
بخش اول، «پایه و اساس موفقیت»، حاوی بیستوپنج فصل و اصول کلی است که باید آنها را برای رسیدن از جایی که هستید به جایی که میخواهید باشید، به کار ببرید. با کشف این مسئله که لازم است مسئولیت صد درصد زندگی و نتایج و اهداف خود را به عهده بگیرید، شروع خواهید کرد.
بخش دوم، «خود را برای موفقشدن تغییر دهید»، بر اهمیت کار درونی که انجامش لازم است تأکید دارد؛ مهارتی که به شما کمک میکند هرگونه مانع ذهنی و احساسی را که بر سر راه موفقیت دارید، برطرف کنید.
بخش سوم، «گروه موفقیت خود را تشکیل دهید»، به شما نشان میدهد چگونه و چرا باید انواع مختلف گروههای حمایتی را بسازید تا بتوانید وقت خود را بهطور منحصربهفرد بر نبوغ اصلی خود متمرکز کنید.
در بخش چهارم، «روابط موفق ایجاد کنید»، یکسری اصول را به شما آموزش میدهیم، روشهایی عملی برای بنا نهادن و حفظ روابط موفقیتآمیز. امروزه که شبکههای قوی وجود دارد، شکلدادن موفقیت بلندمدت و گسترده بدون داشتن مهارتهای ارتباطی مطابق با سطح دنیا ناممکن است.
در انتها چون اکثر مردم موفقیت را با داشتن پول برابر میدانند و چون پول برای حیات و ارتقای کیفیت زندگی ما ضروری است، بخش پنجم «پول و موفقیت» نامگذاری شده و به شما خواهد آموخت که چگونه در مورد پول هوشیارتر و مثبتتر باشید.
بخش ششم، «موفقیت از همین الان آغاز میشود»، در مورد اهمیت شروع از همین حالا و تشویق و تقویت دیگران در این روش است.
تمرین های قدرتمند برای افزایش اعتماد به نفس
قدرت تمرکزعباس چینی
سوپ جوجه برای روح (مثبت فکر کن)جک کنفیلد
درود بر خودمجلال طحان
اصول موفقیتجک کنفیلد
یک کتاب فوق العاده که از خوندنش به هیچ وجه پشیمون نمی شید این کتاب ۶۶ اصل داره من در حال حاضر فقط دو تا از اصولش رو تو زندگیم به کار بردم و تاثیر مثبتی وکه رو زندگیم گذاشتو
1:جک کینفلید خودش از صفر شروع کرده و به اینجا رسیده 2:اینکه خیلی مباحث تکراری نداره 3:همه مباحث رو آورده اعم از برتری خفیف و انلپی شرح میده 4:با خوندن این کتاب از خوندن خیلی از کتابهای دیگه بی نیاز میشد 5:حجم
خوب بود میشد بهتر از این به 66 اصل بپردازه فقط داستان نگه بعد خوندنش با توجه به قطری که داشت فکر کردم الان دیگه یه غول موفقم اما به قول خودش مبانی موفقیته یعنی چیزهای ابتدایی که هر کی تو
این کتاب فوق العاده س بررسی موانع و ارائه راه حل و توصیه های خردمندانه بنظرم جز کتاب هایی هست ک باید نسخه ی چاپیش رو تهیه کرد
با سلام کتاب خوبی بود، خیلی از نکاتی که باید رعایت کنیم تا موفق شویم به صورت ساده بیان شده است. من کل کتاب را مطالعه کردم. ممنون از نویسنده و مترجم
هیچی هیچی همینطوری خواستم یه نظری چیزی بنویسم شما برو بخواب
کیفیت کتابهای ترجمه شده خانم شهیدی متاسفانه پایینه گویا هیچ ویراستاری انجام نمیشه یا آنقدر کیفیت ترجمه پایینه که ویراستار کاری نمیتونه بکنه من از خریدن این کتاب پشیمون شدم