کتاب کتابخانه ارواح ریچارد دنی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب کتابخانه ارواح

کتاب کتابخانه ارواح

معرفی کتاب کتابخانه ارواح

کتاب کتابخانه ارواح (The Library of Souls) نوشته ریچارد دنی، ماجرای پسری نوجوان را روایت می‌کند که توانایی ارتباط با ارواح را دارد و ناخواسته درگیر ماجراهای ترسناک و رازآلود یک کتابخانه‌ی تسخیرشده می‌شود. این داستان ترسناک و ماورایی در کنار روایت اصلی، تلاش کرده به مفاهیمی مثل تنهایی، فقدان و جست‌وجوی هویت نیز بپردازد که دغدغه‌ی نواجوانان است. سارا علیخانی این رمان را برای نشر ارمغان گیلار ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کتابخانه ارواح

کتاب کتابخانه ارواح اثر ریچارد دنی، داستانی نوجوانانه است که در آمریکا و در شهری خیالی به نام چیلدرماس می‌گذرد. این کتاب که در ژانر وحشت و فانتزی قرار می‌گیرد، به زندگی نوجوانی به نام سایمون سانتیاگو می‌پردازد که پس از مرگ والدینش، به نیویورک نزد عمویش می‌رود. عموی سایمون، مونتی، فردی سودجو و کلاهبردار است که از توانایی ارتباط سایمون با ارواح برای کسب درآمد استفاده می‌کند.

داستان با ورود آن‌ها به کتابخانه‌ای قدیمی و تسخیرشده آغاز می‌شود؛ جایی که شایعاتی درباره‌ی مرگ‌های مرموز، ارواح خبیث و رازهای حل‌نشده وجود دارد. فضای کتاب، ترکیبی از ترس، معما و روابط انسانی است و در کنار روایت ماجراهای ماورایی، به دغدغه‌های نوجوانان، تنهایی، فقدان و جست‌وجوی هویت نیز می‌پردازد. روایت کتاب با زبانی امروزی و از زاویه‌ی دید اول‌شخص پیش می‌رود و مخاطب را با دنیای ذهنی و احساسی شخصیت اصلی همراه می‌کند.

خلاصه کتاب کتابخانه ارواح

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

سایمون از کودکی توانایی دیدن و صحبت با ارواح را داشته و عمویش از این قدرت برای راه‌اندازی آژانس روح‌گیری و کسب درآمد استفاده می‌کند. ماجرا زمانی اوج می‌گیرد که آن‌ها برای حل مشکل تسخیر کتابخانه‌ای قدیمی در شهر چیلدرماس دعوت می‌شوند؛ کتابخانه‌ای که روی قبرستانی بزرگ ساخته شده و شایعاتی درباره‌ی مرگ‌های مشکوک و ارواح خبیث در آن جریان دارد.

سایمون با جید، دختری هم‌سن خود که به کتابدار کمک می‌کند، آشنا می‌شود و با هم به جست‌وجوی رازهای کتابخانه می‌پردازند. آن‌ها با ارواح مختلفی روبه‌رو می‌شوند. سایمون با کمک جید، چند واسطه‌ی دیگر و راهنمایی جادوگری به نام مادام هلنا، تلاش می‌کند طلسمی را که در کتابخانه فعال شده و دریچه‌ای به دنیای ارواح باز کرده است، نابود کند. در این مسیر، سایمون با حقیقت‌هایی درباره‌ی خانواده‌اش، گذشته‌ی کتابخانه و هویت واقعی برخی شخصیت‌ها هم روبه‌رو می‌شود.

چرا باید کتاب کتابخانه ارواح را بخوانیم؟

این داستان با ترکیب عناصر وحشت، معما و ماجراهای ماوراءالطبیعه، فضایی پرتنش و هیجان‌انگیز خلق می‌کند که برای نوجوانان و علاقه‌مندان به داستان‌های رازآلود جذاب است. روایت اول‌شخص و شخصیت‌پردازی سایمون، مخاطب را به دنیای ذهنی و احساسی او نزدیک می‌کند و در کنار ماجراهای ترسناک، به موضوعاتی مانند فقدان، هویت، دوستی و شجاعت نیز می‌پردازد.

خواندن کتاب کتابخانه ارواح را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتابخانه ارواح برای نوجوانان که به داستان‌های ترسناک، ماوراءالطبیعه و معمایی علاقه دارند، قصه‌ای خواندنی است.

بخشی از کتاب کتابخانه ارواح

«من می‌توانم با مردگان صحبت کنم... نه، اشتباه نخواندید؛ این موضوع کاملا حقیقت دارد.

وقتی نه سالم بود، پدر و مادرم فوت کردند و من برای زندگی به نیویورک فرستاده شدم تا با عمویی که حتی او را نمی‌شناختم، زندگی کنم. شاید با خودتان فکر کنید این‌طور حداقل یتیم نیستی، اما قبل از این اتفاق من هرگز عمویم، مونتی را ندیده بودم و پدرم هم آن‌قدر رابطهٔ محکمی با او نداشت که بخواهد من را به او بسپارد. می‌توان گفت آن‌ها از هم متنفر بودند. اما پدر و مادرم از کجا باید می‌دانستند که قرار است قطارشان با یک قطار دیگر تصادف کند و زندگی آن‌ها و صدها نفر دیگر به پایان برسد؟ آن‌هم زمانی که حتی وصیت‌نامه‌شان را هم ننوشته بودند.

چند روز بعد از مرگ آن‌ها، من با هواپیما به نیویورک رفتم و مجبور شدم به‌تنهایی با تاکسی به یک ساختمان قهوه‌ای‌رنگ درب‌وداغان بروم که به نظر می‌رسید هرلحظه ممکن است فروبریزد. خودم باید چمدان‌هایم را از آن پله‌های بتنی ترک‌خورده بالا می‌بردم و زنگی را فشار می‌دادم که کنارش با یک ماژیک قرمز و با خط بدی نام نوشته شده بود: "سانتیاگو".»

۱۴۰۴/۱۰/۲۳

من خود کتابشو دارم همین الان تمومش کردم عالیه حتما پیشنهاد میکنم