کتاب خوف (جلد دوم)
معرفی کتاب خوف (جلد دوم)
معرفی کتاب خوف (جلد دوم)
کتاب الکترونیکی «خوف» (جلد دوم) نوشتهٔ اسامة المسلم با ترجمهٔ سما نیسی و انتشار نشر عبارت، اثری در ژانر داستانهای معاصر عربی است که به روایت تجربههای شخصی و مواجهه با جهانهای ناشناخته و موازی میپردازد. این کتاب با نگاهی به مرزهای علم، باور، جادو و تجربههای ذهنی، روایتی از زندگی نویسنده و اطرافیانش را در بستر جامعهٔ عربستان سعودی قرن ۲۱ روایت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خوف (جلد دوم)
«خوف» جلد دوم، ادامهٔ روایتهای شخصی و تاملات نویسنده دربارهٔ تجربههای غیرعادی و مواجهه با ناشناختههاست. این کتاب در فضایی میان خاطره، اعتراف و داستان حرکت میکند و مرز میان واقعیت و خیال را بارها به چالش میکشد. نویسنده با بازگشت از دورهای پرحادثه و پر از تجربههای عجیب، تلاش میکند زندگی عادی را از سر بگیرد اما گذشته و دانستههایش او را رها نمیکنند. کتاب به موضوعاتی چون علوم قدیم، باورهای سنتی، نقش دین و علم در زندگی روزمره و تاثیر آنها بر سلامت جسم و روان میپردازد. نویسنده در خلال روایتهایش، به نقد جامعه، سنتها و واکنش اطرافیان نسبت به تجربههای متفاوت و غیرمتعارف میپردازد. فضای کتاب آمیخته با تردید، جستوجوی حقیقت و پرسشگری دربارهٔ مرزهای علم و خرافه است. این اثر در بستری معاصر و با زبان اولشخص، تصویری از دغدغههای ذهنی و اجتماعی نویسنده ارائه میدهد.
خلاصه کتاب خوف (جلد دوم)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!راوی «خوف» پس از بازگشت از دورهای پرماجرا و مواجهه با جهانهای ناشناخته، تلاش میکند به زندگی عادی بازگردد اما خاطرات و دانستههایش از علوم قدیم و تجربههای ماورایی، او را رها نمیکنند. او در دل خانواده و جمع دوستان، با مسائل روزمره و مشکلات اطرافیان روبهرو میشود و گاه راهحلهایی غیرمتعارف و برگرفته از دانستههایش ارائه میدهد؛ از درمان بیماری با روشهای عجیب تا توصیههایی برای حل مشکلات خانوادگی. راوی مدام میان تردید و یقین، عقل و تجربه، و علم و خرافه در نوسان است. او با نقد سنتها و باورهای رایج، به جستوجوی حقیقت و معنای تجربههایش میپردازد و در این مسیر، بارها با بیاعتمادی و تمسخر اطرافیان مواجه میشود. روایت کتاب، ترکیبی از خاطره، اعتراف و داستان است که مرز میان واقعیت و خیال را بارها محو میکند و خواننده را به دنیای ذهنی و پر از پرسش راوی میبرد.
چرا باید کتاب خوف (جلد دوم) را خواند؟
این کتاب با روایتهایی از تجربههای شخصی و مواجهه با ناشناختهها، فرصتی برای تامل دربارهٔ مرزهای علم، باور و خرافه فراهم میکند. «خوف» به دغدغههای ذهنی و اجتماعی انسان معاصر میپردازد و با طرح پرسشهایی دربارهٔ حقیقت، تجربه و پذیرش اجتماعی، مخاطب را به بازاندیشی دربارهٔ دانستهها و ناشناختههای زندگی دعوت میکند. روایت اولشخص و فضای تردیدآمیز کتاب، امکان همذاتپنداری و همراهی با راوی را برای خواننده فراهم میسازد.
خواندن کتاب خوف (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به روایتهای شخصی، داستانهای معاصر عربی، و کسانی که به موضوعات مرز میان علم و خرافه، تجربههای ذهنی و نقد اجتماعی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغهٔ پذیرش اجتماعی، هویت و جستوجوی حقیقت دارند، خواندن این اثر میتواند جذاب باشد.
بخشی از کتاب خوف (جلد دوم)
«در جهانی سرشار از مادیات زندگی میکنیم که چشمانمان را به جهان دیگر بسته است؛ جهانی موازی با این جهان و تاریکتر از آن. جهانی که در پشت کوری ما پنهان شده است. بیشتر ما بهدلیل منطق مطلق، دچار این کوری شدهایم. بخواهیم یا نخواهیم آنها در بین ما زندگی میکنند. ما را میبینند درحالی که آنها را نمیبینیم. آنها زیرکتر از آن هستند که فکر میکنیم و خبیثتر از آنچه باور داریم.هر نوشتهای قدرت خود را از خوانندگانش میگیرد؛ این قدرت زمانی بیشتر میشود که آنها خود را در این نوشتهها پیدا کنند. ما آدمها آفریده شدیم تا برای یکدیگر دلسوزی کنیم. اگر متنی دربارهٔ درد فراق و دوری از مادر مینوشتم، افراد زیادی خود را در میان آن نوشته پیدا میکردند. نیازی به دلیل و برهان هم نداشتم تا احساسات و قدرت آنها در نوشته را برایشان اثبات کنم چون خودشان این احساسات را زندگی کرده و من فقط آن را برایشان تدوین کرده بودم تا بار دیگر احساسش کنند؛ بنابراین، منطقی نیست که بخواهم آن واقعیت و حقیقت احساسات را برای کسی که آنها را تجربه نکرده شرح بدهم.»