کتاب تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟
معرفی کتاب تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟
کتاب تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟ داستانی نوشته طاهره ایبد با تصویرگری سحر به نژاد برای کودکان است. این کتاب در دسته مجموعه متلوارهها برای کودکان قرار دارد.
خاله صاحب خانه یک تشت پنیر دارد. توی آن یک عالمه خمیر دارد. تشت پنیر خیلی به شکم خمیریاش مینازد. دوست دارد آن را به همه نشان دهد. یک روز که خاله صاحب خانه خمیر درست میکرد، تشت پنیر بیرون آمد و راه افتاد و رفت. خاله صاحب خانه هم دنبالش میگشت. میپرسید: تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟
این داستان که در مجموعه متلوارهها برای کودکان قرار میگیرد، با کلام ریتمیک و بازیهای زبانی که ایجاد میکند، کودکان را میخنداند، آنها را به خود مشغول میکند و به پرورش مهارتهای کلامی کودکان نیز کمک میکند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
کتاب تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان گروه سنی پیش از دبستان از شنیدن و خواندن کتاب تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟ لذت میبرند.
درباره طاهره ایبد
طاهره ایبد متولد ۱۳۴۲ در شیراز است او از سال ۱۳۶۱ در کانون پرورش فکری، حوزه هنری، سازمان تبلیغات اسلامی، انتشارات سروش و روزنامه آفتابگردان فعالیت ادبی داشته است. نخستین داستان طاهره ایبد با نام صالح در سال ۱۳۶۲ در کانون منتشر شد. او داستانهایی هم در زمینه دفاع مقدس دارد و از نویسندگان خوب این حوزه است.
برخی از آثار طاهره ایبد عبارتند از :
صالح، شیشههای شکسته، خروس جنگی، باغچه توی گلدان، چهل پنجره: گزیده ادبیات معاصر، آخرین نامه، ماه من ماه او و دور گردون.
جالبه برای نوجوان ها شاید خسته کننده باشه ولی خیلی باحال بود من که خوشم اومد.🕊
۱۵۸.متل قشنگ و اهنگینی هست