دانلود و خرید کتاب من هم ببرم! (دوزبانه) ماری لوییز فیتس پاتریک ترجمه ناهید معتمدی
تصویر جلد کتاب من هم ببرم! (دوزبانه)

کتاب من هم ببرم! (دوزبانه)

معرفی کتاب من هم ببرم! (دوزبانه)

کتاب «من هم ببرم! (دوزبانه)» نوشتۀ ماری لوییز فیتس پاتریک و ترجمۀ ناهید معتمدی است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. من هم ببرم! کتابی است که می‌توان بارها خواند و هربار جنبه‌ای تازه از آن را کشف کرد.

درباره کتاب من هم ببرم! (دوزبانه)

کتاب من هم ببرم! (دوزبانه) داستانی خیال‌انگیز، لطیف و صمیمی است که دنیای درونی کودکان را با زبان تصویر و تخیل بازآفرینی می‌کند. قصه با یک نیاز ساده اما عمیق آغاز می‌شود: نیاز به همبازی، به همراه، به کسی که جهان را همان‌قدر رنگارنگ و هیجان‌انگیز ببیند که خود کودک می‌بیند. پسرک داستان تنهاست؛ اما خیال و تخیل را دارد؛ همان ابزار قدرتمندی که در دنیای کودکی می‌تواند از حیاط خانه یک جنگل بسازد، از گربۀ ملوس یک ببر درنده و از سگ خانگی یک گرگ. او در هر حیوان اطرافش، امکانی برای تبدیل شدن به شریک ماجراجویی می‌بیند؛ اما اشتیاق او یک‌طرفه است؛ گربه، سگ و ماهی او را در این دنیای خیالی همراهی نمی‌کنند.

با کشف صدای پسری دیگر از خانۀ همسایه همه‌چیز تغییر می‌کند. ناگهان خیال جای خود را به واقعیت می‌دهد. پسری دیگر، درست مثل خودش، مشتاق ماجراجویی و خیال‌بافی است. این بار بازی‌ها واقعی‌تر و شادی‌ها عمیق‌تر می‌شوند، چون حالا تخیل، هم‌بازی هم دارد. من هم ببرم! (دوزبانه) نه‌تنها داستانی دربارۀ قدرت خیال‌پردازی کودک است، بلکه دربارۀ نیاز بنیادین او به ارتباط، همراهی و دوستی نیز هست. کودک در تنهایی‌اش با دنیایی که ساخته است سرگرم می‌شود؛ اما تا زمانی که کسی را نیابد که با او این دنیا را شریک شود، چیزی کم است و این چیزی نیست جز حضور انسانی دیگر که با او هم‌بازی شود.

ویژگی دوزبانه بودن کتاب من هم ببرم! نیز یک مزیت آموزشی ارزشمند است. در هر صفحه، جملۀ فارسی با معادل انگلیسی‌اش همراه شده، که نه‌تنها به کودک امکان یادگیری زبان دوم را می‌دهد، بلکه به خوانندگان بزرگ‌تر نیز فرصت می‌دهد تا داستان را هم‌زمان در ۲ زبان بخوانند و از این تجربه دوچندان لذت ببرند. تصاویر کتاب من هم ببرم! (دوزبانه) هم با رنگ‌آمیزی‌های خلاقانه و پر از حرکت، فضای خیال‌پردازانه‌ی داستان را جان می‌بخشند و به کودک کمک می‌کنند تا راحت‌تر در جهان پسرک غوطه‌ور شود

خواندن کتاب من هم ببرم! (دوزبانه) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب من هم ببرم! (دوزبانه)

«هی، میو!

تو ببری؟ من هم ببرم. بیا هردو ببر باشیم و جنگل را به هم بریزیم. غرررررر

وای نرو، من دوست ندارم یک ببر تنهای تنها باشم.»