دانلود و خرید کتاب بهره‌ وری با حس خوب علی عبدال ترجمه حامد شانکی
تصویر جلد کتاب بهره‌ وری با حس خوب

کتاب بهره‌ وری با حس خوب

معرفی کتاب بهره‌ وری با حس خوب

کتاب بهره‌ وری با حس خوب نوشتهٔ علی عبدال و ترجمهٔ حامد شانکی است. انتشارات میلکان این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر بیان کرده است که چطور بیشتر به کارهایی برسید که برایتان مهم هستند. این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بهره‌ وری با حس خوب

بنابر نظریهٔ ساخت و گسترش، هیجانات مثبت آگاهی ما را «گسترش» می‌دهد و منابع شناختی و اجتماعی‌مان را «می‌سازد». گسترش به تأثیر فوری احساسات مثبت اشاره دارد. وقتی حس خوبی داریم، ذهنمان باز می‌شود، اطلاعات بیشتری را دریافت می‌کنیم و احتمالات بیشتری را در اطرافمان می‌بینیم. این نظریه به تأثیرات بلندمدت هیجانات مثبت اشاره دارد. وقتی هیجانات مثبت را تجربه می‌کنیم، مخزنی از منابع ذهنی و هیجانی را می‌سازیم که در آینده به ما کمک می‌کند؛ منابعی مثل تاب‌آوری، خلاقیت، مهارت‌های حل مسئله، ارتباطات اجتماعی و سلامت جسمانی. در طول زمان، این دو فرایند یکدیگر را تقویت می‌کنند و روندی فزاینده از مثبت‌بودن و رشد و موفقیت را ایجاد می‌کنند. علی عبدال در کتاب بهره‌ وری با حس خوب این نظریه را شرح داده است. این نظریه روش کاملاً جدیدی را برای درک نقش هیجانات مثبت در زندگی‌مان پیشنهاد می‌دهد. آن‌ها صرفاً هیجانات گذرایی نیستند که بدون عواقب بیایند و بروند. آن‌ها برای عملکرد شناختی ما و روابط اجتماعی ما و حال خوب ما حیاتی هستند. احساسات مثبت سوختی است که موتور شکوفایی انسان‌ها را روشن می‌کند. برای شناخت بهتر و عملی کردن این نظریه در زندگی خود، کتاب حاضر را بخوانید. این اثر در سه بخش با عناوین «انرژی‌بخشی»، «رفع مانع»‌ و «تداوم» نگاشته شده است.

خواندن کتاب بهره‌ وری با حس خوب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند بهره‌وری خود را بهبود ببخشند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بهره‌ وری با حس خوب

«اکثر ما مخاطرات شوم‌گردی را تجربه کرده‌ایم. بعداز یک روز کاری طولانی، در جایگاه محبوب خود روی مبل می‌نشینید، گوشی را در دست می‌گیرید و آمادهٔ چند دقیقه استراحت می‌شوید؛ اما به‌جای استراحت پر آرامشی که می‌خواستید، وارد گرداب بی‌پایان منفی‌نگری می‌شوید و داستان‌ها و توییت‌ها و ویدئوهای ناراحت‌کننده را یکی پس‌از دیگری مصرف می‌کنید. قربانی اول این کار روحیهٔ ماست. ما فکر می‌کنیم که درحال استراحت هستیم؛ اما اصلاً چنین حسی نداریم.

در فصل قبلی، دربارهٔ اینکه تمایل داریم با تلاش بیش از حد خودمان را خسته کنیم، صحبت کردیم و گفتیم انجام کار بیش از حد و نداشتن استراحت کافی در محل کار باعث می‌شود روحیه‌مان ضعیف شود. یاد گرفتیم راه‌حل این است که به‌طور کارآمدتری انرژی‌مان را حفظ کنیم؛ اما همچنین می‌توانیم زمانی که از کار دوریم هم خود را خسته کنیم. شوم‌گردی، تماشای بیش از حد سریال‌های تلویزیونی، چک‌کردن بی‌هدف ایمیل و اعلان‌های واتس‌اپ شیوه‌هایی هستند که ازطریق آن‌ها در زمان استراحت، احساسات خوبمان را خراب می‌کنیم.»